XiVO handledning plattform – Installera en VPN XiVO PBX på ett moln CloudAtCost Ett moln utan återkommande avgifter.

Kom igång

En typisk ISO som installationsmediet kan vara i bruk Cloudatcost tyvärr inte. Så vi börjar vår installation med en Debian 64.bit 8 .Wir müssen dort die Sandbox manuaell aufbauen. Du måste åtminstone XiVO 1 GB RAM. I Debians installationsrutinen tyvärr ett fel installerades av Cloudatcost, inte är löst. Därför är den maximala diskstorleken Debian det 10 GB.

telefon-moln krediter: Sarah Joy

När den virtuella maskinen är klar bör du loggar in omedelbart och villkorslöst omedelbart rootlösenordet SSH / KITT förändring med kommandot passwd ange.

Följande kommandon som behövs för att framställa:

apt-get -y bort apache2 *
apt-get update
apt-get -y uppgradering
SED -i '/ exit 0 / d' /etc/rc.local
killall plymouthd
echo killall plymouthd >> /etc / rc.local
rm -f /etc/rc3.d/S97*
eko "utgång 0" >> /etc / rc.local
omstart

Installation

Die folgenden Kommandos schließen die Installation und Konfiguration ab. Man bör veta, den XiVO sedan 10 År utvecklas. nästan alla 2 Veckor kommer en ny version i de förbättringar införlivas är. Det kan därför vara, att koderna, Vi har förberett här inte fungerar och de bör lämna en kommentar, när den väl har fastnat, så att vi kan anpassa skript där så är lämpligt. Lösenordet nedan skall ersättas med ditt eget lösenord. Var uppmärksam på de akuta citat! Med detta lösenord kan du logga in på webbgränssnittet. Viktigt är att du ska använda för säkerhetsskäl en brandvägg, den XiVO inte föra. Här är det svårt, da in vielen Ländern die IP Nummer wechselt und wenn man sich nicht mit Travelin Man auseinandergesetzt hat hat man sich recht schnell vom eigenen System ausgeschlossen.

För experiment kan trav Man och IP-tabeller Brandvägg utelämna. Om systemet hackad, skapade, om man tar enda leverantören, accepterar Paypal och du bara maximal 10 euro tillstånd, inte större skada. Den bästa försäkringen, den där. Detta är slutligen ett slut på risken, att man kommer in när du använder en Fritzbox. Är detta även hackad i några timmar vissa 1000 Euro telefonkostnader på grund och en upptäckt nästan omöjligt, att är skyldig i Fritz rutan.

cd / root
# bas XiVO installera
wget http://mirror.xivo.io/fai/xivo-migration/xivo_install_current.sh
våldsamt slag xivo_install_current.sh
# Travelin 'Man 3 IPTables vit lista Firewall
eko "*/10 5-22 * * * root / root / ipchecker > /dev / null 2>&1" >> /etc / crontab
wget http://incrediblepbx.com/firewall-xivo.tar.gz
tjära zxvf brandväggs xivo.tar.gz
rm -f brandväggs xivo.tar.gz
./tm3-xivo.sh

konfiguration

När konfigurationen är komplett logg av undersökningsperioden för din server i webbläsaren. Ignorera dem registreringarna https säkerhets. Användaren är rot och lösenordet är en, de har kommit in i skriptet. Värdnamnet posten får inte innehålla specialtecken och ingen domännamn

XiVO-Konfiguration 1

På nästa mall, fyll i dina uppgifter, såsom visas nedan. Im nächsten Schaubild ist der Incalls context besonders wichtig. Här är siffrorna intervallet in, ta telefonen eller Internetleverantör gör tillgängliga för dig (DID). Google VOIP Telefonnummer, hålla ledande 1 och längden är således 11 siffror (001 är den amerikanska koden). Andra amerikanska leverantörer använder 1 och inte så för att få till en längd av 10 siffror. Först och främst finns det ett område för grundkonfigurationen av en, du kan lägga till och ändra senare.

Hur var en GOOGLE VOIP nummer registrerat i beskrev följande bidrag.
Det är viktigt a att använda VPN, man bör utföra registreringen från utanför USA.

XiVO-Konfiguration 2
graf 4 (i vissa amerikanska leverantörer faller ledande 1 bort och därmed uppstår för DID längd 10 siffror

I det sista steget ännu Bekräfta klick:

XiVO-konfiguration3

Detta inlägg är baserad på en handledning från Ward Mundy

XiVO Platform Tutorial: Installera XiVO VM vid CloudAtCost