XiVO Call Routing Tutorial: Innkommende anrop Ruter opp med XiVO

Når ble aktivert på serveren XiVO SIP Trunks, kan de telefonnumrene (DID er), den din leverandør gjør tilgjengelig er rettet til serveren din. For å illustrere igjen: De hovedveier tilhørende telefonnumre (gJORDE) til serveren din, og derfor kaller kommer, som telefonnummeret ditt (gJORDE) Velg din server på. I neste trinn må vi lære XiVO som disse innkommende samtaler blir behandlet i systemet. Hvis en telefon ringer, en telefonsvarer lyd eller lys på eller av? Hvis vi ikke satt opp dette trinnet, hører et opptattsignal, den som ringer.

Normalt innkommende anrop (Innkommende anrop)DID Nummer identifisert med det registrerte antall Trunk forbundet. Før vi kan skape interne viderekoblinger for dette gjorde'S, Vi har et område for tallene i fra eksterne (Incalls) sammenheng authorize. Det kan finnes i IPBX:IPBX Configuration:sammenhenger. under Innkommende anrop Kategorien skal allerede være til stede noen oppføringer, som skal kompletteres. Spesielt, som gjorde er registrert utenfor USA og Canada har har til å legge til flere områder, fordi ulike telefoner systemer i de fleste land utenfor USA eksisterer.

xivo interne route1I Tyskland, Telekom, Vodaphone, Unitymedia (Så Internett-leverandør) vanligvis DID Trunk Provider. For hver DID av hver registrerte stammen leverandøren har en intern viderekobling (Innkommende anrop Route) legges til uttalelse XiVO gi hvor DID skal gjennomføres. For eksempel, en telefon (Extension), en telefonsvarer, et konferanserom…

Um zu Beginnen wählt man IPBX:Call Management:Innkommende anrop og klikk + Legg til. For hver DID, du specifiziert slutt Telefon Nummer, som er forbundet med det DID, aksepterte “misligholde Kontekst” for Antufe og velger målet gewüschte (bestemmelsessted) for samtaler – i vårt eksempel bruker Nerd Uno.

xivo interne route2Innkommende Call Routing kan være ganske enkelt, når det gjelder ruting av et anrop direkte til en bruker (Bruker) oder recht komplex wenn die Anrufe zu einem Custom Kontekst gå, spesielt for en IVR (som vist nedenfor) ble utviklet.

xivo interne route3En liste over alternativer kan vises når bestemmelsessted klikk på feltet:

xivo interne route4Den SPARE Button Trykk når du er ferdig innstillingene er. Den beste måten å etter en testsamtale til DID å verifisere, at samtalen rutes riktig.

Denne artikkelen er basert på et innlegg av Ward Mundy:

XiVO Call Routing Tutorial: Sette opp innkommende anrop Ruter med XiVO

Daniela Tocan on BehanceDaniela Tocan on BloggerDaniela Tocan on EmailDaniela Tocan on FacebookDaniela Tocan on GoogleDaniela Tocan on TwitterDaniela Tocan on WordpressDaniela Tocan on Youtube
De spiller Daniela
Hi, ich bin Daniela, Inhaberin von Tocan Medizintechnik, chirurgische instrumente zur Zweckentfremdung. Die Webseite Tocan.de soll den Servicegedanken der Firma hervorheben. Service und Support sind die tragenden Säulen der Firma.
Wilfried Gödert on BehanceWilfried Gödert on BloggerWilfried Gödert on EmailWilfried Gödert on FacebookWilfried Gödert on GoogleWilfried Gödert on LinkedinWilfried Gödert on TwitterWilfried Gödert on WordpressWilfried Gödert on Youtube
Wilfried Gödert
Physician at Tocan Germany
Arzt mit Zusatzqualifikation Medizininformatik. Verantwortlich für die Qualitätskontrolle der chirurgischen Instrumente im Tocan.de Shop.
30 Jahre Erfahrung in der Zweckentfremdung.
Die OpenWRT VPN Router und Projekte um diese Router und das sinnvolle Zubehör werden von Ihm betreut.
Interessen: Netzwerk und Datensicherheit, Haus Automatisierung...