XiVO Trunks Tutorial: en FreeVoIPDeal (Betamax) Stille SIP Trunk

FreeVoioDeal er en av mange bedrifter Betamax de internasjonale gratis samtaler i nesten 80 tillate land. For en liten avgift for 10.- euro ($11.27) får du 300 Minutter gratis ringetid til fasttelefoner i 44 land. det overgår selv 300 minutter, deretter ringe til lave priser ofte mindre enn 1/3 pris i forhold til andre leverandører. Etter år Langen tester vi har å si, at fastpris ikke betale hvis du bruker FreeVoipDeal.

Ulempen

FreeVoipdeal gir ren SIP utgående samtaler på. Man bekommt keine DID sondern muss um angerufen werden einen anderen Provider benutzen. Men den videre endene av et eksisterende telefonnummer er tilgjengelig på forespørsel, som fungerer som en tilbakeringingsnummer.

Sette opp leverandøren FreeVoipDeal og hente SIP legitimasjon

  1. registrer for en konto i FreeVoipDeal portal.
  2. singelen legitimasjon, som er nødvendig for å SIP trunk i XiVO sett er ditt brukernavn, passordet og CallerID nummer, Spørsmål?, slik at du kan bli kalt tilbake. Men hvis du ringer helst anonym (Kvinner bruker denne funksjonen som egenbeskyttelse) du kan justere dette på nettstedet FreeVoipdeal. Det er også mulige flere tilbakeringingsanmodningene tall der zuregistrieren til skrivbar tilbakekalling direckt til en IVR å ta. med en Talestyring system (engl. Voice Portal), også IVR-System (Jegnteractive Voice Response), können Anrufer über das Telefon oder andere akustische Medien teil- føre eller helautomatiske naturlig språk dialoger.

Sette opp en FreeVoipDeal SIP-Trunk XIVden

Som allerede nevnt, Du kan bare ringe ut med FreeVoipDeal, slik at det ikke er noe behov, registrer din SIP trunk.

I GUI XiVO, opprette en ny FreeVoIP SIP-Trunk ved å velge IPBX:trunk Ledelse:SIP-protokollen. Klikk på + Legg til for å åpne en ny mal.

im Generell tab, Prioritet til FreeVoipDeal brukernavn (brukernavn) og passord. Gateway-adressen du brukte sip.freevoipdeal.com.

xivo-freevoipdeal1

Hopp over Register tab, siden et program for utgående samtaler (utgående samtaler) det er ikke nødvendig.

im signale Kategorien følgende informasjon, DTMF = RFC2833 og Overvåking = Ja. Tilpass Codec av G.711 u-lov.

Avansert tab, Usikre = Alle og Port = 5060.

Lagre innstillingene med Spare, når du er ferdig.

XiVO er ingen utgående samtaler via bagasjerommet FreeVoipDeal prosessen til en rute for ausgende samtaler over FreeVoipDeal i IPBX:Call Management:utgå~~POS=TRUNC samtaler har satt. Den ruting for utgående anrop vil være i en seperaten Tutorial behandelt.

Denne artikkelen er basert på opplæringen av Ward Mundy:

XiVO Trunks Tutorial: Installere en FreeVoIPDeal (Betamax) SIP Trunk