XiVO tutorial plattform – Installere en VPN XiVO PBX på en sky CloudAtCost En sky uten tilbakevendende avgifter.

Kom i gang

En typisk ISO som installasjonsmediet kan være i bruk Cloudatcost ikke desverre. Så vi starter vår installasjon med en Debian 64.bit 8 .Vi trenger å bygge sandkassen manuaell det. Du må minst XiVO 1 GB Ram. I Debian installasjonsrutinen er dessverre en feil ble installert av Cloudatcost, er ikke løst. Derfor er maksimal diskstørrelse Debian det 10 GB.

telefon-sky studiepoeng: Sarah Joy

Når den virtuelle maskinen er klar bør du logge deg inn umiddelbart og betingelsesløst umiddelbart root Password SSH / PUTTY endring av kommandoen passwd skriv.

Følgende kommandoer er nødvendig for å forberede:

apt-get -y fjerne apache2 *
apt-get update
apt-get -y oppgradering
sed -i '/ exit 0 / d' /etc/rc.local
killall plymouthd
ekko killall plymouthd >> /etc / rc.local
rm -f /etc/rc3.d/S97*
ekko "exit 0" >> /etc / rc.local
omstart

Installasjon

Følgende kommandoer fullføre installasjonen og konfigurasjonen fra. En bør vite, den XiVO siden 10 År utviklet. nesten alle 2 Uker vises en ny versjon i forbedringene innlemmet er. Det kan derfor være, at kodene, Vi har forberedt her fungerer ikke, og de skal legge igjen en kommentar, når det fastkjørte, slik at vi kan tilpasse skript der det er hensiktsmessig. Passordet nedenfor skal erstattes med ditt eget passord. Vennligst ta hensyn til de presserende sitater! Med dette passordet kan du logge deg inn på nettgrensesnittet. Viktig er at du bør bruke for sikkerhetsmessige grunner en brannmur, den XiVO ikke bringe. Her er det vanskelig, som i mange land IP-nummeret endres, og hvis du ikke har håndtert Man Trav har eierne snart ekskludert fra eget system.

For eksperimentering kan Trav Man og IP-Bord brannmur utelate. Dersom systemet bli hacket, opprettet, hvis man bare tar leverandør, godtar Paypal og du bare maksimal 10 Euro tillatelser, ingen større skader. Den beste forsikringen, den der. Det er endelig en slutt på risiko, at man går inn når du bruker en Fritzbox. Er dette enda hacket i et par timer noen 1000 Euro telefonutgifter grunn og en påvisning nesten umulig, at er skyldig i Fritz boksen.

cd / root
# basen XiVO installere
wget http://mirror.xivo.io/fai/xivo-migration/xivo_install_current.sh
bash xivo_install_current.sh
# Travelin 'Man 3 IPtables godkjenningsliste brannmur
ekko "*/10 5-22 * * * root / root / ipchecker > /dev / null 2>&1" >> /etc / crontab
wget http://incrediblepbx.com/firewall-xivo.tar.gz
tjære zxvf brannmur-xivo.tar.gz
rm -f brannmur-xivo.tar.gz
./tm3-xivo.sh

konfigurasjon

Når konfigurasjonen er komplett logg over IP på serveren i nettleseren. Ignorer dem https sikkerhetsvarsler. Brukeren er root og passordet er det en, de har lagt inn i skriptet. Vertsnavnet oppføring må ikke inneholde spesialtegn og ingen domenenavn

XiVO-konfigurasjonen1

På neste mal, skriv inn dine opplysninger, som vist nedenfor. Im nächsten Schaubild ist der Incalls context besonders wichtig. Her er tallene utvalg oppgitt, ta telefonen eller Internett-leverandøren gjør tilgjengelig for deg (gJORDE). Google VOIP telefonnummer, inneha ledende 1 og lengden er således 11 tall (001 er den amerikanske kode). Andre amerikanske leverandører bruker den 1 og ikke så for å få til en lengde på 10 tall. Først av alt er det et område for den grunnleggende konfigurasjon av en, du kan legge til og endre senere.

Hvordan ble en GOOGLE VOIP nummer registrert i beskrev følgende bidrag.
Det er viktig at en å bruke VPN, man bør utføre registreringen fra utenfor USA.

XiVO-configuration2

graf 4 (i noen amerikanske leverandører faller den ledende 1 unna, og dermed oppstår for DID lengde 10 sifre

I det siste trinnet ennå Validere klikk:

XiVO-konfiguration3

Dette innlegget er basert på en tutorial av Ward Mundy

XiVO Platform Tutorial: Installere XiVO VM på CloudAtCost

Wilfried Gödert on BehanceWilfried Gödert on BloggerWilfried Gödert on EmailWilfried Gödert on FacebookWilfried Gödert on GoogleWilfried Gödert on LinkedinWilfried Gödert on TwitterWilfried Gödert on WordpressWilfried Gödert on Youtube
Wilfried Gödert
Physician at Tocan Germany
Arzt mit Zusatzqualifikation Medizininformatik. Verantwortlich für die Qualitätskontrolle der chirurgischen Instrumente im Tocan.de Shop.
30 Jahre Erfahrung in der Zweckentfremdung.
Die OpenWRT VPN Router und Projekte um diese Router und das sinnvolle Zubehör werden von Ihm betreut.
Interessen: Netzwerk und Datensicherheit, Haus Automatisierung...