XiVO Call Routing Tutorial: Instellen Outbound Call Routes met XiVO

Voorbeeldsjabloon Google Voice uitgaande gesprekken unter Verwendung des Simonics SIP Gateway

Voor typische Amerikaanse. traditioneel 10 Numbers gebruiken we onze gesprekken Google Voice Trunk, omdat deze gesprekken binnen US. en Canada wordt in rekening gebracht. Zowel voor zowel vaste Mobilgespräche.Ein dergelijke actie beschermt ook tegen een aantal NAPA gesprekken, leiden tot extreem hoge kosten, omdat Google heeft geblokkeerd dit. Zoals Westeuropeanen het niet gemakkelijk om dergelijke nummers onderscheiden. In den USA gibt es keine speziellen Mobilnummern wie in Deutschland so dass man auch hier nicht unterscheiden kann ob Kosten entstehen oder nicht. Nadere informatie is te vinden op de volgende Wikipedia artikel.

Opgemerkt, dat de Simonics Gateway en Google Voice een 11 verwachten cijferig nummer (gebruikelijk dat interlokale gesprekken binnen de VS) Deswegen fügen wir die 1 toegevoegd als een voorvoegsel voor de uitgaande oproep.

xivo-outgoing2xivo-outgoing3

Dit artikel is gebaseerd op een post door Ward Mundy:

XiVO Call Routing Tutorial: Opstellen Outbound Call Routes met XiVO

Daniela Ze spelen op BehanceDaniela Ze spelen op BloggerDaniela Ze spelen op e-mailDaniela Ze spelen op FacebookDaniela Ze spelen op GoogleZe spelen Daniela op TwitterDaniela Ze spelen op WordpressDaniela Ze raken op Youtube
Daniela Tocan
Hi, Ik ben Daniela, Inhaberin von Tocan Medizintechnik, chirurgische instrumente zur Zweckentfremdung. Die Webseite Tocan.de soll den Servicegedanken der Firma hervorheben. Service und Support sind die tragenden Säulen der Firma.
Wilfried Godert op BehanceWilfried Godert op BloggerWilfried Godert op EmailWilfried Godert op FacebookWilfried Godert op GoogleWilfried Godert op LinkedinWilfried Godert op TwitterWilfried Godert op WordpressWilfried Godert op Youtube
Wilfried Godert
Physician met bijkomende kwalificatie medische informatica. Verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de chirurgische instrumenten in Tocan.de Store.
30 Jarenlange ervaring in de verduistering.
De OpenWRT VPN Router en projecten om deze routers en praktische accessoires worden verzorgd door Hem.
belangen: Network en Data Security, Haus Automatisierung...

One thought on “XiVO Call Routing Tutorial: Instellen Outbound Call Routes met XiVO

Reacties zijn gesloten.