XiVO Call Routing Tutorial: Inkomende oproep Routes met XiVO

Eenmaal werden ingeschakeld op de server XiVO SIP Trunks, Kunnen die telefoonnummers (DID's), het uw provider ter beschikking zijn gericht op uw server. Om opnieuw te illustreren: De stam routes de bijbehorende telefoonnummers (DEED) aan uw server en dringt er daarom komen, die uw telefoonnummer (DEED) Selecteer uw server op. In de volgende stap moeten we je XiVO leren als deze inkomende gesprekken in het systeem worden verwerkt. Als een telefoon rinkelen, een antwoordapparaat geluid of zelfs het licht aan of uit? Als we niet opgezet deze stap, hoort een ingesprektoon, de beller.

Normaal inkomende gesprekken (Inkomende oproepen) op DID Nummer geïdentificeerd met het geregistreerde aantal Trunk geassocieerd. Voordat we interne omleidingen voor deze DID'S kan creëren, we hebben een gebied voor de getallen in het van-buiten (Incalls) context machtigen. Het kan worden gevonden in IPBX:IPBX Configuration:contexten. onder de Inkomende oproepen tab moet al aanwezig zijn sommige vermeldingen, verplicht aangevuld. In het bijzonder, die wel geregistreerd buiten de VS en Canada heeft moet meer gebieden toe te voegen, omdat verschillende telefoons in de meeste landen buiten de VS bestaan.

xivo-interne route1In Duitsland, Telekom, Vodaphone, Unitymedia (Dus de Internet access provider) meestal de DID Trunk Provider. Voor elke DID van elke geregistreerde trunk provider heeft een interne omleiding (Inkomende oproep Route) de verklaring worden toegevoegd XiVO geven waar de DID zal worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld een telefoon (Uitbreiding), een antwoordapparaat, een conferentie…

Om te beginnen te kiezen IPBX:call management:Inkomende oproepen en klikken + Toevoegen. Voor elke DID, je specifiziert uiteindelijk Mobiele telefoon, die wordt geassocieerd met dat DID, ingestemd met de “standaard Context” voor Antufe en selecteert de doelgroep gewüschte (Bestemming) voor gesprekken – in ons voorbeeld de gebruiker Nerd Uno.

xivo-interne route2Binnenkomende Call Routing kan vrij eenvoudig worden, als het gaat om de routing van een gesprek rechtstreeks naar een gebruiker (Gebruiker) of vrij complex wanneer de gesprekken naar een Custom Context gaan, specifiek voor een IVR (zoals hieronder) ontwikkeld.

xivo-interne route3Een lijst met opties kunnen worden weergegeven wanneer de Bestemming klik veld:

xivo-interne route4de SAVE Druk op de knop wanneer u klaar bent van de instellingen is. De beste manier om na een test oproep aan de DID te controleren, dat het gesprek goed is gerouteerd.

Dit artikel is gebaseerd op een post door Ward Mundy:

XiVO Call Routing Tutorial: Instellen Inkomende oproep Routes met XiVO

Daniela Ze spelen op BehanceDaniela Ze spelen op BloggerDaniela Ze spelen op E-mailDaniela Ze raken op FacebookDaniela Ze spelen op GoogleDaniela Ze raken op TwitterDaniela Ze spelen op WordpressDaniela Ze raken op Youtube
Ze spelen Daniela
Hallo, Ik ben Daniela, Houder van Tocan Medical, chirurgische instrumenten voor verduistering. De website Tocan.de het idee van de dienst benadrukken de onderneming. Service en ondersteuning zijn de pijlers van het bedrijf.
Wilfried Godert op BehanceWilfried Godert op BloggerWilfried Godert op EmailWilfried Godert op FacebookWilfried Godert op GoogleWilfried Godert op LinkedinWilfried Godert op TwitterWilfried Godert op WordpressWilfried Godert op Youtube
Wilfried Gödert
Physician met bijkomende kwalificatie medische informatica. Verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de chirurgische instrumenten in Tocan.de Store.
30 Jarenlange ervaring in de verduistering.
De OpenWRT VPN Router en projecten om deze routers en praktische accessoires worden verzorgd door Hem.
belangen: Network en Data Security, Domotica ...