XiVO Trunks Tutorial: een FreeVoIPDeal (Betamax) Instellen van SIP Trunk

FreeVoioDeal is een van de vele bedrijven Betamax de internationale gratis bellen in bijna 80 toestaan ​​landen. Voor een minimale vergoeding van 10.- Euro ($11.27) krijgt u 300 Minuten gratis bellen naar vaste lijnen van 44 landen. overtreft zelfs de 300 notulen, dan bellen tegen lage prijzen vaak lager dan 1/3 kosten in vergelijking met andere aanbieders. Na jaren Langen testen we moeten zeggen, die vaste tarieven niet betalen als je FreeVoipDeal gebruiken.

het addertje onder het gras

FreeVoipdeal biedt pure SIP uitgaande gesprekken op. Je krijgt niet DID maar moet worden opgeroepen naar een andere provider te gebruiken. Echter, de verdere uiteinden van een bestaand telefoonnummer is op aanvraag beschikbaar, die fungeert als een terugbelnummer.

Het opzetten van de aanbieder FreeVoipDeal en ophalen van de SIP geloofsbrieven

  1. inschrijven voor een account de FreeVoipDeal portal.
  2. de single geloofsbrieven, die nodig zijn om de romp SIP in XiVO set zijn uw gebruikersnaam, het wachtwoord en de CallerID nummer, Vragen?, dus je kunt teruggebeld. Echter, als je belt bij voorkeur anoniem (Vrouwen gebruiken deze functie zoals zelfbescherming) U kunt deze aanpassen op de website FreeVoipdeal. Het is ook mogelijk meerdere callback nummers er zuregistrieren naar de beschrijfbare recall direckt een IVR te nemen. met Voice control systeem (engl. Voice Portal), ook IVR-systeem (Iknteractive Voice Response), bellers kunnen de telefoon of andere geluidsdragers deel OVER- lood of volledig geautomatiseerde natuurlijke taal dialogen.

Het opzetten van een FreeVoipDeal SIP Trunk op XIVO

Zoals reeds gezegd, U kunt alleen uitgaande gesprekken met FreeVoipDeal maken, dus er is geen behoefte, Registreer uw SIP trunk.

In de GUI XiVO, maak een nieuwe FreeVoIP SIP Trunk kies IPBX:trunk beheer:SIP-protocol. Klik op + Toevoegen om een ​​nieuwe sjabloon te openen.

Im Algemeen tab, Voorrang voor FreeVoipDeal gebruikersnaam (gebruikersnaam) en wachtwoord. De gateway-adres dat u gebruikt sip.freevoipdeal.com.

xivo-freevoipdeal1

Sla de Registreren tab, aangezien een aanvraag voor uitgaande gesprekken (uitgaande gesprekken) Het is niet noodzakelijk.

Im signalering tab de volgende informatie, DTMF = RFC2833 en Monitoring = Ja. Customize Codec door G.711 u-wet.

In de vergevorderd tab, Onveilige = Alle en Port = 5060.

Sla uw instellingen op met Save, als u klaar bent.

XiVO geen uitgaande gesprekken via de kofferbak FreeVoipDeal proces totdat een route voor ausgende bellen via FreeVoipDeal in IPBX:call management:uitgaande gesprekken hebt ingesteld. De routing voor uitgaande gesprekken zal worden in een behandeld aparte handleiding.

Dit artikel is gebaseerd op de tutorial door Ward Mundy:

XiVO Trunks Tutorial: Het installeren van een FreeVoIPDeal (Betamax) SIP Trunk

Daniela Ze spelen op BehanceDaniela Ze spelen op BloggerDaniela Ze spelen op E-mailDaniela Ze raken op FacebookDaniela Ze spelen op GoogleDaniela Ze raken op TwitterDaniela Ze spelen op WordpressDaniela Ze raken op Youtube
Daniela Tocan
Hallo, Ik ben Daniela, Eigenaar Tocan Medizintechnik, chirurgische instrumenten voor de vervreemding van het doel van. De webpagina Tocan.de wil het idee van de dienst van het bedrijf. Service en ondersteuning zijn de pijlers van het bedrijf.