XiVO zelfstudie platform – een VPN XiVO PBX installeren op een wolk CloudAtCost Een wolk zonder abonnementskosten.

Aan de slag

Een typische ISO de installatie medium kan worden gebruikt Cloudatcost helaas. Dus beginnen we onze installatie met een Debian 64.bit 8 .Wir müssen dort die Sandbox manuaell aufbauen. Je moet minstens XiVO 1 GB Ram. In de Debian installatie routine is helaas een bug is geïnstalleerd door Cloudatcost, is niet opgelost. Daarom is de maximale grootte schijf Debian is er 10 GB.

phone-cloud credits: Sarah Joy

Zodra de virtuele machine klaar is moet u onmiddellijk en onvoorwaardelijk direct aanmelden root-wachtwoord SSH / PUTTY verandering door de opdracht passwd invoeren.

De volgende commando's om voorbereidende:

apt-get -y apache2 verwijderen *
apt-get update
apt-get -y upgrade
sed -i '/ exit 0 / d' /etc/rc.local
killall plymouthd
echo killall plymouthd >> /etc / rc.local
rm -f /etc/rc3.d/S97*
echo "Uitgang 0" >> /etc / rc.local
reboot

Installatie

Die folgenden Kommandos schließen die Installation und Konfiguration ab. Men moet weten, de XiVO sinds 10 Jaren is ontwikkeld. bijna alle 2 Weken verschijnt er een nieuwe versie in de verbeteringen opgenomen zijn. Het kan daarom, dat de codes, we hier hebben voorbereid werken niet en ze moeten een reactie achterlaten, zodra het vastgelopen, zodat we de scripts eventueel kunt aanpassen. Onderstaande wachtwoord wordt vervangen door uw eigen wachtwoord. Let op de dringende quotes! Met dit wachtwoord kunt u zich aanmelden bij de webinterface. Belangrijk is dat je moet gebruiken om veiligheidsredenen een firewall, de XiVO niet mee. Hier is het moeilijk, da in vielen Ländern die IP Nummer wechselt und wenn man sich nicht mit Travelin Man auseinandergesetzt hat hat man sich recht schnell vom eigenen System ausgeschlossen.

Voor experimenten kan Travelin Man en IP-tabellen Firewall ophouden met. Moet het systeem worden gehackt, aangemaakt, als men enige aanbieder, keuren Paypal en u alleen maximale 10 euro vergunningen, geen grotere schade. De beste verzekering, de aldaar. Dit is eindelijk een einde aan de risico, dat komt men bij gebruik van een Fritzbox. Is dit zelfs gehackt in een paar uur een aantal 1000 Euro telefoonkosten verschuldigd en een detectie bijna onmogelijk, dat de is schuldig in de doos Fritz.

cd / root
# base XiVO installeren
wget http://mirror.xivo.io/fai/xivo-migration/xivo_install_current.sh
bash xivo_install_current.sh
# Travelin 'Man 3 IPtables WhiteList Firewall
echo "*/10 5-22 * * * root / root / ipchecker > /dev / null 2>&1" >> /etc / crontab
wget http://incrediblepbx.com/firewall-xivo.tar.gz
tar zxvf firewall-xivo.tar.gz
rm -f firewall-xivo.tar.gz
./tm3-xivo.sh

configuratie

Nadat de configuratie is voltooid log van het IP-adres van uw server in de browser. Negeer ze de https beveiligingswaarschuwingen. De gebruiker root en het wachtwoord is de een, ze in het script hebt ingevoerd. De hostname inzending moet geen speciale tekens en geen domeinnaam bevatten

XiVO-configuratie1

Op de volgende template, hier uw gegevens in, zoals hieronder. In de volgende grafiek van Incalls bijzonder belang context. Hier wordt de getallen bereik ingevoerde, neem uw telefoon of internet provider maakt voor u beschikbaar (DEED). De Google VOIP telefoonnummers, hebben een leidende 1 en de lengte is dus 11 getallen (001 is de Amerikaanse code). Andere Amerikaanse providers gebruik maken van de 1 en niet tot een lengte van om 10 getallen. Allereerst is er een bereik voor de basisconfiguratie van een, u kunt toevoegen en later wijzigen.

Hoe werd een GOOGLE VOIP aantal ingeschreven in beschreef de volgende bijdrage.
Het is belangrijk een VPN gebruiken, men moet de registratie uit te voeren van buiten de VS.

XiVO-configuratie2
diagram 4 (in sommige Amerikaanse providers valt de leidende 1 weg en dus ontstaan ​​voor de DID lengte 10 cijfers

In de laatste stap gewoon nog niet bevestigen klikken:

XiVO-konfiguration3

Dit bericht is gebaseerd op een tutorial door Ward Mundy

XiVO Platform Tutorial: Het installeren van XiVO VM op CloudAtCost