Mondverzorging transparante: Zijn Mond Spiegels (Dental-Spiegel), scaler sense? Dus Werden Ze spelen Mundspiegel (Zahnartztspiegel) correct toegepast, zodat ze niet beginnen. Koop het goedkoop in onze winkel.

bijgewerkt: 08/08/2015

08.08.15 aan supplement te voorkomen dat de beschrijving van een start-up van de mond spiegel. Dus de Mundspiege (Tandspiegel mist!

bijgewerkt: 02/11/2015

*08/08/15* 08.08.15 aan supplement te voorkomen dat de beschrijving van een start-up van de mond spiegel. Dus de Mundspiege (Tandspiegel mist!

 

Mundspiegel Set: Dental spiegel, Mundspiegelgriff, De dentale figuur probe 26
Let op het volgende bij het selecteren: Kies ervoor om te beginnen met een normale spiegel zonder vergroting.

U wilt producten voor mondverzorging te kopen in de tandheelkundige kwaliteit?

U kunt deze in de schoonheidssalon te vinden in Raak Shop

Op het gebied van mondverzorging is vaak de leek een onzekerheid. Men wil graag iets meer te doen, poetsen met de tandenborstel dan zijn tanden. Veel instrumenten zijn bekend voor de tandarts.
de klassieke Dental spiegel is het beste voorbeeld. Hier zijn vele namen consistent. Helaas zijn er nu ook vele kunst namen zoals tandheelkundige spiegel (afgeleid uit het Engels “Dental Mirror”), een tandspiegel er maar over de meest voorkomende.

Let op het volgende bij het selecteren:

Kies ervoor om te beginnen met een normale spiegel zonder vergroting. Mond spiegel met vergroting zelf onderworpen zijn aan de tandarts speciale toepassingen. Ihre Handhabung ist schwieriger und bedarf einiges an Übung.

Als u verwarm de mond spiegel, hij ziek start niet zo snel. Dit misslinkt met goedkope spiegels, die vaak uit kunststof of kunststof. De verwarming kan worden uitgevoerd via een kleine vlam, de kort Hieronder wordt het metalen oppervlak van de spiegel gehouden (Laat de spiegel oppervlak niet direct te verwarmen.

test voor Mundspiegel!

U hoeft dus niet uw mond branden zij dit testen, indem sie ihn mit der Metalloberfläche kurz auf den Handrücken auflegen. Daar wordt de huid gevoelig is en gevoelig voor pijnprikkels. Zoals verwarmd en getest spiegel niet loopt zo hard.

U wilt producten voor mondverzorging te kopen in de tandheelkundige kwaliteit?

U kunt deze in de schoonheidssalon te vinden in Raak Shop