XiVO Trunks Tutorial: FreeVoIPDeal (Betamax) Asetus SIP Trunk

FreeVoioDeal on yksi monista yrityksistä Betamax kansainvälisen ilmaiset puhelut lähes 80 sallivat maat. Pientä maksua 10.- Euro ($11.27) saa sinut 300 Minuuttia ilmaiset puhelut lankapuhelimiin ja 44 maissa. se ylittää jopa 300 minuuttia, sitten soittamalla edulliseen hintaan usein vähemmän kuin 1/3 verrattuna muihin tarjoajiin. Kun vuoden Langen testit meillä on sanottavaa, että tasainen hinnat eivät maksa jos käytät FreeVoipDeal.

kelo

FreeVoipdeal tarjoaa puhdas SIP OUTBOUND kehottaa. Man bekommt keine DID sondern muss um angerufen werden einen anderen Provider benutzen. Kuitenkin edelleen päät olemassa puhelinnumero on saatavilla pyynnöstä, joka toimii soittopyynnön numero.

Asettaminen tarjoaja FreeVoipDeal ja hakea SIP käyttäjätiedot

  1. ilmoittautua tilin on FreeVoipDeal portaali.
  2. yksittäinen käyttäjätiedot, joita tarvitaan SIP runkoja XiVO set ovat Käyttäjätunnus, salasana ja soittajan numero, Kysymyksiä?, joten voit kutsua takaisin. Kuitenkin, jos soitat mieluiten nimetön (Naiset käyttävät tätä ominaisuutta, kuten itsepuolustukseen) voit säätää tämän sivuilla FreeVoipdeal. On myös mahdollista useita takaisinsoittonumeroiden siellä zuregistrieren tallennusaikaan muistaa direckt IVR toteuttaa. kanssa Voice ohjausjärjestelmä (engl. Voice Portal), myös IVR-järjestelmä (Olennteractive VOICE Response), können Anrufer über das Telefon oder andere akustische Medien teil- lyijyä tai täysin automatisoitu luonnollista kieltä vuoropuhelua.

Asettaminen FreeVoipDeal SIP-Trunk auf XIVO

Kuten jo mainittiin, Voit soittaa puheluja kanssa FreeVoipDeal, joten ei ole tarvetta, rekisteröi SIP trunk.

GUI XiVO, luoda uuden FreeVoIP SIP-Trunk valitsemalla IPBX:trunk Management:SIP Protocol. Klikkaa + Lisää avata uuden mallin.

Olen yleinen kieleke, Priority FreeVoipDeal käyttäjätunnuksen (käyttäjätunnus) ja salasana. Yhdyskäytävän osoite käytit sip.freevoipdeal.com.

xivo-freevoipdeal1

Ohita Register kieleke, koska hakemus lähteville puheluille (lähteviä puheluita) se ei ole välttämätöntä.

Olen signalointi välilehti seuraavat tiedot, DTMF = RFC2833 und Seuranta = Kyllä. Muokkaa Codec mukaan G.711 u-lain.

vuonna kehittynyt kieleke, Turvaton = Kaikki ja Port = 5060.

Tallenna asetukset Tallentaa, kun olet valmis.

XiVO ole lähtevät puhelut kautta runko FreeVoipDeal kunnes reitti ausgende puheluita FreeVoipDeal vuonna IPBX:Puhelujen hallinta:Lähtevät puhelut asettanut. Reititys lähteville puheluille tulee olemaan seperaten Tutorial behandelt.

Tämä artikkeli perustuu opetusohjelman Ward Mundy:

XiVO Trunks Tutorial: Asentaminen FreeVoIPDeal (Betamax) SIP Trunk