XiVO Trunks Tutorial: FreeVoIPDeal (Betamax) Asetus SIP Trunk

FreeVoioDeal on yksi monista yrityksistä Betamax kansainvälisen ilmaiset puhelut lähes 80 sallivat maat. Pientä maksua 10.- euro ($11.27) saa sinut 300 Minuuttia ilmaiset puhelut lankapuhelimiin ja 44 maissa. se ylittää jopa 300 minuuttia, sitten soittamalla edulliseen hintaan usein vähemmän kuin 1/3 verrattuna muihin tarjoajiin. Kun vuoden Langen testit meillä on sanottavaa, että tasainen hinnat eivät maksa jos käytät FreeVoipDeal.

kelo

FreeVoipdeal tarjoaa puhdas SIP OUTBOUND kehottaa. Et saa DID mutta sitä kutsutaan käyttää eri palveluntarjoajan. Kuitenkin edelleen päät olemassa puhelinnumero on saatavilla pyynnöstä, joka toimii soittopyynnön numero.

Asettaminen tarjoaja FreeVoipDeal ja hakea SIP käyttäjätiedot

  1. ilmoittautua tilin on FreeVoipDeal portaali.
  2. yksittäinen käyttäjätiedot, joita tarvitaan SIP runkoja XiVO set ovat Käyttäjätunnus, salasana ja soittajan numero, Kysymyksiä?, joten voit kutsua takaisin. Kuitenkin, jos soitat mieluiten nimetön (Naiset käyttävät tätä ominaisuutta, kuten itsepuolustukseen) voit säätää tämän sivuilla FreeVoipdeal. On myös mahdollista useita takaisinsoittonumeroiden siellä zuregistrieren tallennusaikaan muistaa direckt IVR toteuttaa. kanssa Voice ohjausjärjestelmä (engl. Voice Portal), myös IVR-järjestelmä (minänteractive VOICE Response), soittajat voivat puhelimitse tai muun audio median osa- lyijyä tai täysin automatisoitu luonnollista kieltä vuoropuhelua.

Asettaminen FreeVoipDeal SIP-Trunk päälle XIVO

Kuten jo mainittiin, Voit soittaa puheluja kanssa FreeVoipDeal, joten ei ole tarvetta, rekisteröi SIP trunk.

GUI XiVO, luoda uuden FreeVoIP SIP-Trunk valitsemalla IPBX:trunk Management:SIP Protocol. Klikkaa + Lisätä avata uuden mallin.

Olen yleinen kieleke, Priority FreeVoipDeal käyttäjätunnuksen (käyttäjätunnus) ja salasana. Yhdyskäytävän osoite käytit sip.freevoipdeal.com.

xivo-freevoipdeal1

Ohita Register kieleke, koska hakemus lähteville puheluille (lähteviä puheluita) se ei ole välttämätöntä.

Olen signalointi välilehti seuraavat tiedot, DTMF = RFC2833 ja Seuranta = Kyllä. Muokkaa Codec mukaan G.711 u-lain.

vuonna kehittynyt kieleke, Turvaton = Kaikki ja Port = 5060.

Tallenna asetukset Tallentaa, kun olet valmis.

XiVO ole lähtevät puhelut kautta runko FreeVoipDeal kunnes reitti ausgende puheluita FreeVoipDeal vuonna IPBX:Puhelujen hallinta:Lähtevät puhelut asettanut. Reititys lähteville puheluille tulee olemaan käsitelty erillinen opetusohjelma.

Tämä artikkeli perustuu opetusohjelman Ward Mundy:

XiVO Trunks Tutorial: Asentaminen FreeVoIPDeal (Betamax) SIP Trunk

Daniela Niillä on BehanceDaniela Niillä BloggerissaDaniela Niillä on sähköpostiDaniela Ne koskettavat FacebookissaDaniela Niillä GooglessaDaniela Ne koskettavat TwitterissäDaniela Niillä WordpressDaniela Ne koskettavat Youtubessa
Daniela Tocan
Moikka, Ich bin Daniela, Haltija Tocan Medical, kirurgiset välineet kavalluksesta. Sivusto Tocan.de korostaa ajatusta palvelun yritykselle. Huolto ja tuki ovat tukipilareista yhtiön.