XiVO Call Routing Tutorial: Tuleva puhelu Reitit kanssa XiVO

Kun oli otettu käyttöön palvelimessa XiVO SIP, voi niitä puhelinnumeroita (DID: n), Your tarjoajan saataville ohjataan palvelimelle. Havainnollistaa jälleen: Puunrungon reitittää liittyvät puhelinnumerot (DID) palvelimelle ja vaatii näin ollen tule, joka puhelinnumerosi (DID) Valitse-palvelimen. Seuraavassa vaiheessa meidän täytyy opettaa XiVO kuten nämä tulevat puhelut käsitellään järjestelmän sisällä. Jos puhelin soi, vastaajaan ääntä tai jopa valon päälle tai pois päältä? Jos emme perustaa tätä vaihetta, kuulee varattu-signaalin, soittaja.

Normaalisti saapuvat puhelut (Saapuvat puhelut) päälle DID Nummer tunnistetaan rekisteröity lukumäärä Trunk liittyvän. Ennen kuin voimme luoda sisäinen uudelleenohjaus tälle DID'S, meillä on alue numeroita from-ulkoinen (Incalls) yhteydessä sallivat. Se löytyy IPBX:IPBX Configuration:Contexts. alle Saapuvat puhelut tab sollten schon einige Einträge vorhanden sein, johon on lisättävä. Erityisesti teki on rekisteröity muualla kuin Yhdysvalloissa ja Kanadassa on on lisätä alueille, koska eri puhelimia järjestelmien useimmissa maissa Yhdysvaltojen ulkopuolella olemassa.

xivo sisäiset route1In Deutschland sind Telekom, Vodafonen, UnityMedia (Joten Internet-palveluiden tarjoaja) yleensä DID Trunk Provider. Kunkin DID kunkin rekisteröidyn rungon tarjoajalla on sisäinen uudelleenohjaus (Saapuva puhelu Route) lisätään toteamus XiVO antaa missä DID on määrä suorittaa. Esimerkiksi puhelin (laajentaminen), puhelinvastaaja, konferenssi…

Um zu Beginnen wählt man IPBX:Puhelujen hallinta:Saapuvat puhelut ja klikkaukset + Lisätä. Kunkin DID, te specifiziert lopulta matkapuhelin, joka liittyy että DID, hyväksynyt “oletusarvo konteksti” for Antufe ja valitsee tavoite gewüschte (määränpää) puheluista – esimerkissämme Käyttäjän Nörtti Uno.

xivo sisäiset route2Saapuva Call Routing voi olla melko helppoa, kun se tulee puhelun reitityksen suoraan käyttäjälle (User) oder recht komplex wenn die Anrufe zu einem Custom Context mennä, erityisesti IVR (kuten alla) kehitettiin.

xivo sisäiset route3Vaihtoehtojen luettelo voidaan näyttää, kun määränpää valitse kenttä:

xivo sisäiset route4Den TALLENTAA Nappi Paina kun olet valmis asetukset on. Paras tapa jälkeen testipuhelun DID tarkistaa, että puhelu reititetään oikein.

Tämä artikkeli perustuu viesti Ward Mundy:

XiVO Call Routing Tutorial: Asennus Tuleva puhelu Reittejä XiVO

Daniela Niillä on BehanceDaniela Niillä BloggerissaDaniela Niillä on sähköpostiDaniela Ne koskettavat FacebookissaDaniela Niillä GooglessaDaniela Ne koskettavat TwitterissäDaniela Niillä WordpressDaniela Ne koskettavat Youtubessa
Daniela Tocan
Moikka, Olen Daniela, Omistaja Tocan Medizintechnik, kirurgiset instrumentit vieraantumista tarkoituksena. Web-sivun Tocan.de korostaa yrityksen ideaasi. Palvelu ja tuki ovat yrityksen keskeisiä.
Wilfried Gödert on BehanceWilfried Gödert BloggerissaWilfried Gödert EmailWilfried Gödert FacebookissaWilfried Gödert GooglessaWilfried Gödert LinkedinWilfried Gödert TwitterissäWilfried Gödert WordpressWilfried Gödert Youtubessa
Wilfried Godert
Lääkäri at Niillä Saksa
Lääkärin lisäpätevyystekijä lääketieteellistä tietojenkäsittelytiede. Vastaa laadunvalvontaan kirurgisten instrumenttien Tocan.de Store.
30 Vuosien kokemus väärinkäytön.
OpenWRT VPN-reititin ja hankkeita näillä reitittimet ja käytännöllisiä lisävarusteita ovat huolehtimassa Hänelle.
etu: Verkko- ja tietoturva, Kotiautomaatio ...