XiVO Call Routing Tutorial: Asetus Lähtevä puhelu Reittejä XiVO

Näyte Google Voice Lähtevä puhelu Template unter Verwendung des Simonics SIP Gateway

Tyypillisissä US. perinteinen 10 Numbers käytämme puheluita Google Voice Trunk, koska nämä puhelut sisällä Yhdysvalloissa. ja Kanada veloitetaan. Sekä kiinteitä samoin Mobilgespräche.Ein tällaisten toimien suojaa myös joitakin NAPA puhelut, aiheuttaa erittäin korkeita maksuja, koska Google on estänyt tämän. Aivan kuten länsieurooppalaiset se ei ole helppo erottaa tällaisia ​​numeroita. In den USA gibt es keine speziellen Mobilnummern wie in Deutschland so dass man auch hier nicht unterscheiden kann ob Kosten entstehen oder nicht. Lisätietoja löytyy seuraavassa Wikipedia-artikkeli.

On huomattava,, että Simonics Gateway ja Google Voice 11 odottaa numeroinen luku (yleinen käytäntö kaukopuhelut USA: n sisällä) Deswegen fügen wir die 1 lisätään etuliite lähtevälle puhelulle.

xivo-outgoing2xivo-outgoing3

Tämä artikkeli perustuu viesti Ward Mundy:

XiVO Call Routing Tutorial: Lähtevän postin Call Reittejä XiVO

One thought on “XiVO Call Routing Tutorial: Asetus Lähtevä puhelu Reittejä XiVO

Comments are closed.