XiVO opetusohjelma platform – Asentaminen VPN XiVO PBX pilvi CloudAtCost Pilvi ilman toistuvia maksuja.

Aloita

Tyypillinen ISO koska asennus väliaine voi olla käytössä Cloudatcost ei valitettavasti. Joten aloitamme asennus Debianin 64.bit 8 .Wir müssen dort die Sandbox manuaell aufbauen. Sinun täytyy ainakin XiVO 1 GB Ram. Debianin asennuksessa rutiini on valitettavasti vika on asentanut Cloudatcost, ei ole ratkaistu. Siksi suurin levyn koko Debian on olemassa 10 GB.

puhelin-pilvi ov: Sarah Joy

Kun virtuaalikone on valmis sinun pitäisi kirjautua välittömästi ja ehdoitta heti root Password SSH / PUTTY muutos komennolla passwd astua.

Seuraavat komennot ovat tarpeen valmistella:

apt-get -y poistaa apache2 *
apt-get update
apt-get -y päivitys
sed -i '/ exit 0 / d' /etc/rc.local
killall plymouthd
echo killall plymouthd >> /etc / rc.local
rm -f /etc/rc3.d/S97*
kaiku "poistuminen 0" >> /etc / rc.local
reboot

Asennus

Die folgenden Kommandos schließen die Installation und Konfiguration ab. Yksi pitäisi tietää, XiVO koska 10 Vuosia on kehitetty. lähes kaikki 2 Weeks ilmestyy uusi versio parannukset sisällytetty ovat. Sen vuoksi voi olla, että koodit, olemme valmiita täällä eivät toimi ja ne pitäisi jättää kommentti, kun se juuttunut, jotta voimme muokata skriptejä tarvittaessa. Salasana Alla korvataan omalla salasanalla. Huomioi kiireelliseen lainausmerkit! Tämän salasanan voi kirjautua web-käyttöliittymä. Tärkeää on, että sinun pitäisi käyttää turvallisuussyistä palomuuri, XiVO ei tuo. Tässä se on vaikeaa, da in vielen Ländern die IP Nummer wechselt und wenn man sich nicht mit Travelin Man auseinandergesetzt hat hat man sich recht schnell vom eigenen System ausgeschlossen.

Kokeiluihin voi Travelin Man ja IP-Taulukot Firewall jättää pois. Jos järjestelmä on hakkeroitu, luotu, jos otetaan vain palveluntarjoaja, hyväksymme Paypal ja vain mahdollisimman 10 Euro luvat, mitään suurempaa vahinkoa. Paras vakuutus, 'siellä. Tämä on vihdoin loppu riski, että yksi tulee käytettäessä Fritzbox. Onko tämä edes murtauduttu muutaman tunnin joitakin 1000 Euro puhelinkulut takia ja havaitseminen lähes mahdotonta, että on syyllinen Fritz box.

cd / root
# base XiVO asentaa
wget http://mirror.xivo.io/fai/xivo-migration/xivo_install_current.sh
bash xivo_install_current.sh
# Travelin 'Man 3 Iptables Valkoinen lista Firewall
kaiku "*/10 5-22 * * * root / root / ipchecker > /dev / null 2>&1" >> /etc / crontab
wget http://incrediblepbx.com/firewall-xivo.tar.gz
terva zxvf palomuuri-xivo.tar.gz
rm -f palomuuri-xivo.tar.gz
./tm3-xivo.sh

Konfiguration

Kun määritys on valmis loki IP palvelimen selaimessa. Jättää ne https tietoturvavaroituksia. Käyttäjä on juuri ja salasana on yksi, ne ovat tulleet script. Hostname merkintä ei saa sisältää erikoismerkkejä eikä verkkotunnus

XiVO-määritystä1

Seuraavalla mallin, kirjoita tiedot, kuten alla. Seuraavan kaavion Incalls on erityisen tärkeää tilanteessa. Täällä, numerot alue merkitään, ota puhelimitse tai Internetin tarjoamia palveluita sinulle (DID). Google VOIP Puhelinnumerot, pidä johtava 1 ja pituus on siten 11 numerot (001 on amerikkalainen koodi). Muut Amerikkalainen tarjoajat käyttävät 1 ja ei niin päästä pituus 10 numerot. Ensinnäkin on olemassa alue perusasetelmaa on, voit lisätä ja muokata myöhemmin.

Miten GOOGLE VOIP numero rekisteröity kuvattu seuraavissa panos.
Se on tärkeä käyttää VPN, tulisi suorittaa rekisteröinti Yhdysvaltojen ulkopuolelta.

XiVO-kokoonpanomääritykset2
kaavio 4 (Joissakin American palveluntarjoajat putoaa johtava 1 pois ja siten syntyä DID pituus 10 numeroa

Viimeisessä vaiheessa aivan vielä vahvistaa napsauttaa:

XiVO-konfiguration3

Tämä viesti perustuu opetusohjelma Ward Mundy

XiVO Platform Tutorial: Asentaminen XiVO VM on CloudAtCost