XiVO kõnede suunamise Treening: Sissetulev kõne Routes üles XiVO

Kui olid lubatud serveris XiVO SIP Reisikohvrid, saab neid telefoninumbreid (DID on), Your pakkuja teeb kättesaadavaks on suunatud oma server. Et illustreerida jälle: Pagasiruumi liinidel seotud telefoninumbrid (DID) serverisse Seetõttu kutsub tulla, mis oma telefoninumbri (DID) Vali oma server. Järgmise sammuna peame õpetama oma XiVO nagu need sissetulevad kõned töödeldud süsteemi sees. Kui telefoni helin, automaatvastamisteenus heli või isegi valgus sees või väljas? Kui me ei loonud seda sammu, kuuleb kinnist tooni, helistaja.

Tavaliselt saabuvad kõned (sissetulevad kõned) edasi DID Nummer identifitseeritud registreerimisnumber Trunk seotud. Enne kui me saame luua sisemine ümbersuunamine See aga'S, meil ala numbrid alates-väliste (Incalls) kontekstis lubamisest. See võib leida IPBX:IPBX Configuration:konteksti. vastavalt sissetulevad kõned tab sollten schon einige Einträge vorhanden sein, mida tuleb täiendada. Eelkõige, kes ei on registreeritud väljaspool USA ja Kanada on peab lisama rohkem aladel, sest erinevate telefonide süsteemid enamikus riikides väljaspool Ameerika Ühendriike olemas.

xivo-sisene route1In Deutschland sind Telekom, Vodafonet, Unitymedia (Nii internetiühenduse pakkujale) Tavaliselt DID Trunk Provider. Iga DID iga registreeritud pagasiruumi pakkuja on sisemine suunata (Sissetulev kõne Route) lisatakse avaldusele XiVO anda kus DID läbi viiakse. Näiteks telefoni (laiendamine), automaatvastaja, konverents…

Um zu Beginnen wählt man IPBX:kõnehaldusfunktsioonide:sissetulevad kõned ja klikke + lisama. Iga DID, sa specifiziert lõpuks mobiiltelefon, mida seostatakse et DID, vastuvõtt “vaikimisi kontekst” jaoks Antufe ja valib sihtmärgiks gewüschte (sihtpunkt) kõnede – Meie näites Kasutaja Nerd Uno.

xivo-sisene route2Saabuva kõnede suunamise võib olla üsna lihtne, kui tegemist suunamises kõne otse kasutaja (kasutaja) oder recht komplex wenn die Anrufe zu einem Custom kontekst minema, spetsiaalselt IVR (nagu on näidatud allpool) töötati.

xivo-sisene route3Valikute loend ei kuvata sihtpunkt klõpsake väljal:

xivo-sisene route4Den SAVE Nupp, kui olete lõpetanud seadistusi. Parim viis pärast testkõnega on DID kontrollida, et kõne suunati õigesti.

See artikkel põhineb postitus Ward Mundy:

XiVO kõnede suunamise Treening: Seadistamine sissetuleva kõne liinidel XiVO

Daniela Nad mängivad BehanceDaniela Nad mängivad BloggerDaniela Nad mängivad PostDaniela Nad puudutada FacebookDaniela Nad mängivad GoogleDaniela Nad puudutada TwitterDaniela Nad mängivad WordpressDaniela Nad puudutada Youtube
Daniela Tocan
Hei, Ma olen Daniela, Inhaberin von Tocan Medizintechnik, chirurgische instrumente zur Zweckentfremdung. Die Webseite Tocan.de soll den Servicegedanken der Firma hervorheben. Service und Support sind die tragenden Säulen der Firma.
Wilfried Gödert on BehanceWilfried Gödert on BloggerWilfried Gödert on EmailWilfried Gödert on FacebookWilfried Gödert on GoogleWilfried Gödert on LinkedinWilfried Gödert on TwitterWilfried Gödert on WordpressWilfried Gödert on Youtube
Wilfried Gödert
Physician at Tocan Germany
Arzt mit Zusatzqualifikation Medizininformatik. Verantwortlich für die Qualitätskontrolle der chirurgischen Instrumente im Tocan.de Shop.
30 Jahre Erfahrung in der Zweckentfremdung.
Die OpenWRT VPN Router und Projekte um diese Router und das sinnvolle Zubehör werden von Ihm betreut.
Interessen: Netzwerk und Datensicherheit, Haus Automatisierung...