XiVO Reisikohvrid Treening: FreeVoIPDeal (Betamax) Seadistamine SIP Trunk

FreeVoioDeal on üks paljudest ettevõtted Betamax rahvusvahelise tasuta kõnesid peaaegu 80 võimaldavad riikides. Sest minimaalne tasu 10.- euro ($11.27) saab teid 300 Protokoll vabad helistamine tava kohta 44 riikides. see ületab isegi 300 protokoll, siis helistades madala hinnaga sageli alla 1/3 kulu võrreldes teiste pakkujatega. Pärast aastaid Langen testib meil öelda, et kindlate määrade ei maksa, kui kasutad FreeVoipDeal.

tüügas

FreeVoipdeal pakub puhast SIP väljaminevate kõnede kohta. Sa ei saa DID kuid tuleb nimetada kasutada erineva pakkuja. Kuid veelgi otsad olemasoleva telefoninumber on saadaval nõudmisel, mis toimib tagasihelistamise number.

Seadistamine pakkuja FreeVoipDeal ja laadida SIP volikirja

  1. register konto kohta FreeVoipDeal portaali.
  2. Ühtne volikiri, mida on vaja SIP pagasiruumi XiVO komplekt on Sinu kasutajanime, Parooli ja CallerID number, Küsimused?, nii saab nimetada tagasi. Siiski, kui te helistate soovitavalt anonüümne (Naised kasutavad seda funktsiooni nagu enesekaitse) saate reguleerida seda veebilehel FreeVoipdeal. Samuti on võimalik mitu tagasihelistamise numbrid seal zuregistrieren et kirjutatav meenutavad direckt IVR võtta. koos Hääljuhtimissüsteemiga (eesti k. Voice portaal), ka IVR-System (minanteractive Voice Response), helistajad saavad telefoni või muu audio meedia osa- plii või täielikult automatiseeritud loomuliku keele dialoogid.

Seadistamine FreeVoipDeal SIP-Trunk edasi XIVO

Nagu juba mainitud, Võite teha ainult väljuvaid kõnesid FreeVoipDeal, seega puudub vajadus, registreerige oma SIP trunk.

GUI XiVO, luua uus FreeVoIP SIP-Trunk valides IPBX:trunk juhtimine:SIP protokolli. Vajuta + lisama avada uue malli.

im üld- tab, Prioriteet FreeVoipDeal kasutajanimi (kasutajanimi) ja parool. Lüüs aadress, mida kasutatakse sip.freevoipdeal.com.

xivo-freevoipdeal1

Otse Registreeri tab, alates taotluse väljuvad kõned (väljaminevate kõnede) see ei ole vajalik.

im signalisatsiooni tab järgmised andmed, DTMF = RFC2833 ja Seire = Jah. Kohanda Codec poolt G.711 u praktika.

aasta edasijõudnud tab, Ebaturvaline = Kõik ja Port = 5060.

Salvesta seaded Salvesta, kui oled valmis.

XiVO ole väljaminevate kõnede kaudu pagasiruumi FreeVoipDeal protsessi kuni marsruuti ausgende kõnesid FreeVoipDeal sisse IPBX:kõnehaldusfunktsioonide:Kõned välja seadnud. Suunamises väljuvate kõnede olema käsitleda eraldi õpetus.

See artikkel põhineb juhendaja Ward Mundy:

XiVO Reisikohvrid Treening: Paigaldamine FreeVoIPDeal (Betamax) SIP Trunk

Daniela Tocan on BehanceDaniela Tocan on BloggerDaniela Tocan on EmailDaniela Tocan on FacebookDaniela Tocan on GoogleDaniela Tocan on TwitterDaniela Tocan on WordpressDaniela Tocan on Youtube
Nad mängivad Daniela
Hi, ich bin Daniela, Inhaberin von Tocan Medizintechnik, chirurgische instrumente zur Zweckentfremdung. Die Webseite Tocan.de soll den Servicegedanken der Firma hervorheben. Service und Support sind die tragenden Säulen der Firma.