Mult Iwan forklarede simpelthen + Video på tysk Mange har ingen idé om, hvad du kan gøre med Mult Ivan.

Opdateret: 22/07/2016

Baggrund forskning for Unitymedia

Opdateret: 22/07/2016

*22/07/16* Baggrund forskning for Unitymedia

*22/07/16*
Baggrund forskning for Unitymedia

Denne artikel I 2014 Sendt på Hide.me og det bør ajourføres snarest. De seneste statslige, hvordan netværk selv, bringer kommer fra udlandet til Tyskland. Store fordel er blandt andet, hvis har i Tyskland tjenesteyderen spørgsmål (Internet og telefoni) man har en fejlsikker magt. skal beskrives vejen for rumænske UPC-konto (500mbit download 25mbit Upload. De Unitymedia hotspots opererer i Tyskland med de rumænske data, og du kan Unitymedia hele Europa bruge, så selv på ferie i Hotel.

Mange har ingen idé om, hvad du kan gøre med Mult Ivan. Der er en fordom vi nødt til 2 internetforbindelser. For en første grundlæggende forståelse af selvfølgelig er det ikke slemt, wenn man sich Multiwan anhand zweier Verbindungen erklärt. Men selv i et privat lokalt netværk kan gøres personlig med OpenWrt for eksempel at gennemføre en masse ting.
Således i Premium konto for Hide en masse ekstra ting muligt, da 5 Forskellige enheder er tilgængelige. Routeren fungerer så bare som om de var 5 forskellige dial punkter.

Alt er en smule kompliceret?

Ikke hvis du har gode ideer og gør en plan tidligere.

Knyttet til indgangen et eksempel video

*22/07/16*

Yderligere links og information:

Det vides, at der Unitymedia ja til DOCSIS 3.0 Standard. Baggrunden er som følger, at moderselskabet Liberty Global opererer internationalt i Europa og ikke rives fra hinanden frivilligt sit netværk på grund af en tysk lov ændring kursus. Teksten til loven skal derfor være plads til sit eget net og specifikationerne. Dette behøver ikke ses som en ulempe for kunden. cirka 600 Million kvartalsvise salg for Tyskland er allerede et ord af magt. Fündig du vil, hvis du telefon protokol og specifikationerne ser på. Her ikke sædvanlig SIP-telefoni er implementeret men signalet overføres via pakkeCable i ressourcerne og ser der er mange døde links, Teknisk support (Første niveau) hvid ofte skete igen ikke engang af deres eksistens, hævder nemt som i dag, at disse dokumenter skal være kunden ikke sluttet til rådighed. Da jeg har den rene kundesupport simpelthen igen rose, der er uddannet her bedre eller viden har, selv om det burde være kernekompetencer teknisk support. Nogen planlægger at komme med sin egen router gennem området btw. virkelig at løsrive sig fra routeren tvang bør behandle selv med pakken protokollen Cable. Telefoni og Asterisk server…

http://www.libertyglobal.com/

https://suche.unitymedia.de/suche?q1=PacketCable

Søg Specifikationer Bibliotek

http://www.voip-info.org/wiki/view/PacketCable

http://docsis.org/node/359

https://sourceforge.net/projects/asteriskncs/

 

Einsteigerwissen

https://de.wikipedia.org/wiki/Voice_over_Cable

Daniela De spiller på BehanceDaniela De spiller på BloggerDaniela De spiller på e-mailDaniela De spiller på FacebookDaniela De spiller på GoogleDe spiller Daniela på TwitterDaniela De spiller på WordpressDaniela De rører på Youtube
Daniela Tocan
Hi, ich bin Daniela, Inhaberin von Tocan Medizintechnik, chirurgische instrumente zur Zweckentfremdung. Die Webseite Tocan.de soll den Servicegedanken der Firma hervorheben. Service und Support sind die tragenden Säulen der Firma.
Wilfried Gödert on BehanceWilfried Gödert on BloggerWilfried Gödert on EmailWilfried Gödert on FacebookWilfried Gödert on GoogleWilfried Gödert on LinkedinWilfried Gödert on TwitterWilfried Gödert on WordpressWilfried Gödert on Youtube
Wilfried Gödert
Physician at Tocan Germany
Arzt mit Zusatzqualifikation Medizininformatik. Verantwortlich für die Qualitätskontrolle der chirurgischen Instrumente im Tocan.de Shop.
30 Jahre Erfahrung in der Zweckentfremdung.
Die OpenWRT VPN Router und Projekte um diese Router und das sinnvolle Zubehör werden von Ihm betreut.
Interessen: Netzwerk und Datensicherheit, Haus Automatisierung...