Mult Iwan forklarede simpelthen + Video på tysk Mange har ingen idé om, hvad du kan gøre med Mult Ivan.

Opdateret: 22/07/2016

Baggrund forskning for Unitymedia

Opdateret: 22/07/2016

*22/07/16* Baggrund forskning for Unitymedia

*22/07/16*
Baggrund forskning for Unitymedia

Denne artikel I 2014 Sendt på Hide.me og det bør ajourføres snarest. Der neuste Stand wie man sich Netzwerke, die aus dem Ausland kommen nach Deutschland holt. Riesen Vorteil ist unter anderem, wenn in Deutschland der Provider Probleme hat (Internet og telefoni) man har en fejlsikker magt. Beschrieben werden soll das anhand eines rumänischen UPC Account (500mbit download 25mbit Upload. Die Unitymedia Hotspots funktionieren in Deutschland auch mit den rumänische Daten und man kann Unitymedia in ganz Europa nutzen Also auch im Urlaub im Hotel.

Mange har ingen idé om, hvad du kan gøre med Mult Ivan. Der er en fordom vi nødt til 2 internetforbindelser. For en første grundlæggende forståelse af selvfølgelig er det ikke slemt, wenn man sich Multiwan anhand zweier Verbindungen erklärt. Men selv i et privat lokalt netværk kan gøres personlig med OpenWrt for eksempel at gennemføre en masse ting.
Således i Premium konto for Hide en masse ekstra ting muligt, da 5 Forskellige enheder er tilgængelige. Routeren fungerer så bare som om de var 5 forskellige dial punkter.

Alt er en smule kompliceret?

Ikke hvis du har gode ideer og gør en plan tidligere.

Knyttet til indgangen et eksempel video

*22/07/16*

Yderligere links og information:

Det vides, at der Unitymedia ja til DOCSIS 3.0 Standard. Baggrunden er som følger, daß die Muttergesellschaft Libertyglobal international innerhalb von Europa agiert und man wegen einer deutschen Gesetzesänderung natürlich nicht sein Netzwerk freiwillig auseinanderreißt. Teksten til loven skal derfor være plads til sit eget net og specifikationerne. Dette behøver ikke ses som en ulempe for kunden. cirka 600 Millionen Quartalsumsatz für Deutschland sind da schon ein Machtwort. Fündig du vil, hvis du telefon protokol og specifikationerne ser på. Her ikke sædvanlig SIP-telefoni er implementeret men signalet overføres via pakkeCable i ressourcerne og ser der er mange døde links, Teknisk support (Første niveau) hvid ofte skete igen ikke engang af deres eksistens, hævder nemt som i dag, at disse dokumenter skal være kunden ikke sluttet til rådighed. Da jeg har den rene kundesupport simpelthen igen rose, der er uddannet her bedre eller viden har, selv om det burde være kernekompetencer teknisk support. Nogen planlægger at komme med sin egen router gennem området btw. wirklich sich vom Routerzwang loszusagen sollte sich mit dem PaketCable Protokoll einmal auseinandersetzen. Telefoni og Asterisk server…

http://www.libertyglobal.com/

https://suche.unitymedia.de/suche?q1=PacketCable

Søg Specifikationer Bibliotek

http://www.voip-info.org/wiki/view/PacketCable

http://docsis.org/node/359

https://sourceforge.net/projects/asteriskncs/

 

Einsteigerwissen

https://de.wikipedia.org/wiki/Voice_over_Cable