XiVO Trunks Tutorial: en FreeVoIPDeal (Betamax) Indstilling SIP Trunk

FreeVoioDeal er en af ​​mange virksomheder Betamax de internationale gratis opkald i næsten 80 tillade lande. For et minimalt gebyr på 10.- euro ($11.27) får dig 300 Minutter gratis opkald til fastnet i 44 lande. den overstiger selv den 300 minutter, derefter ringe til lave priser ofte mindre end 1/3 omkostninger sammenlignet med andre udbydere. Efter flere år Langen tester vi har at sige, at faste satser ikke betaler, hvis du bruger FreeVoipDeal.

Den hage

FreeVoipdeal giver ren SIP udgående opkald på. Man bekommt keine DID sondern muss um angerufen werden einen anderen Provider benutzen. Men de yderligere ender af et eksisterende telefonnummer er til rådighed på anmodning, der virker som en tilbagekaldsnummeret.

Opsætning af udbyderen FreeVoipDeal og hente SIP legitimationsoplysninger

  1. registrere om en konto FreeVoipDeal portal.
  2. Det indre legitimationsoplysninger, som er nødvendige for at SIP trunk i XiVO sæt er Dit brugernavn, adgangskoden og Vis nummer nummer, Spørgsmål?, så du kan blive kaldt tilbage. Men hvis du ringer helst anonym (Kvinder bruger denne funktion, ligesom selvbeskyttelse) du kan justere dette på hjemmesiden FreeVoipdeal. Det er også muligt flere tilbagekald numre der zuregistrieren til skrivbare tilbagekaldelse direckt til en IVR at tage. med en Stemmestyring systemet (engl. Voice Portal), også IVR-System (jegnteractive VOICE Response), können Anrufer über das Telefon oder andere akustische Medien teil- bly eller fuldautomatiske naturligt sprog dialoger.

Opsætning af en FreeVoipDeal SIP-Trunk XIVden

Som allerede nævnt, Du kan kun foretage udgående opkald med FreeVoipDeal, så der er ikke behov, registrere dit SIP trunk.

I GUI XiVO, oprette en ny FreeVoIP SIP-Trunk ved at vælge IPBX:Trunk Management:SIP-protokollen. Klik på + Tilføje at åbne en ny skabelon.

im Generel fanen, Prioritering FreeVoipDeal brugernavn (brugernavn) og adgangskode. Gateway-adresse, du brugte sip.freevoipdeal.com.

xivo-freevoipdeal1

Spring Register fanen, da en ansøgning til udgående opkald (udgående opkald) det er ikke nødvendigt.

im signaling Fanen følgende oplysninger, DTMF = RFC2833 und Overvågning = Ja. Tilpas Codec af G.711 u-lov.

i Fremskreden fanen, Usikker = Alle og Port = 5060.

Gem dine indstillinger med Spare, når du er færdig.

XiVO er ingen udgående opkald via stammen FreeVoipDeal processen indtil en rute for ausgende opkald via FreeVoipDeal i IPBX:Call Management:Udgående opkald har sat. Routing til udgående opkald vil være i en seperaten Tutorial behandelt.

Denne artikel er baseret på selvstudium af Ward Mundy:

XiVO Trunks Tutorial: Installation af en FreeVoIPDeal (Betamax) SIP Trunk

Daniela De spiller på BehanceDaniela De spiller på BloggerDaniela De spiller på e-mailDaniela De spiller på FacebookDaniela De spiller på GoogleDe spiller Daniela på TwitterDaniela De spiller på WordpressDaniela De rører på Youtube
Daniela Tocan
Hej, Jeg er Daniela, Ejer af Tocan Medicinsk, kirurgiske instrumenter til underslæb. Hjemmesiden Tocan.de at fremhæve den service filosofi i selskabet. Service og support er grundpillerne i virksomheden.