XiVO Call Routing Tutorial: Indstilling udgående opkald Ruter med XiVO

Prøve Google Voice udgående opkald skabelon unter Verwendung des Simonics SIP Gateway

For typiske USA. traditionelle 10 Numbers vi bruger vores opkald Google Voice Trunk, da disse opkald inden USA. og Canada vil blive opkrævet. Både for faste såvel Mobilgespräche.Ein sådan handling beskytter også mod nogle NAPA opkald, føre til ekstremt høje gebyrer, fordi Google har blokeret dette. Ligesom vesteuropæere er det ikke let at skelne sådanne numre. I USA er der ingen specifikke mobilnumre som i Tyskland, så du ikke kan fortælle, resultatet er, hvorvidt omkostninger. Yderligere information kan findes i følgende Wikipedia artikel.

Det skal bemærkes,, at Simonics Gateway og Google Voice en 11 forventer cifret nummer (almindelig praksis for langdistanceopkald i USA) Deswegen fügen wir die 1 tilføjet som præfiks for udgående opkald.

xivo-outgoing2xivo-outgoing3

Denne artikel er baseret på et indlæg af Ward Mundy:

XiVO Call Routing Tutorial: Opsætning af udgående opkald Ruter med XiVO

Daniela De spiller på BehanceDaniela De spiller på BloggerDaniela De spiller på e-mailDaniela De spiller på FacebookDaniela De spiller på GoogleDe spiller Daniela på TwitterDaniela De spiller på WordpressDaniela De rører på Youtube
Daniela Tocan
Hi, ich bin Daniela, Inhaberin von Tocan Medizintechnik, chirurgische instrumente zur Zweckentfremdung. Die Webseite Tocan.de soll den Servicegedanken der Firma hervorheben. Service und Support sind die tragenden Säulen der Firma.
Wilfried Gödert on BehanceWilfried Gödert on BloggerWilfried Gödert on EmailWilfried Gödert on FacebookWilfried Gödert on GoogleWilfried Gödert on LinkedinWilfried Gödert on TwitterWilfried Gödert on WordpressWilfried Gödert on Youtube
Wilfried Gödert
Physician at Tocan Germany
Arzt mit Zusatzqualifikation Medizininformatik. Verantwortlich für die Qualitätskontrolle der chirurgischen Instrumente im Tocan.de Shop.
30 Jahre Erfahrung in der Zweckentfremdung.
Die OpenWRT VPN Router und Projekte um diese Router und das sinnvolle Zubehör werden von Ihm betreut.
Interessen: Netzwerk und Datensicherheit, Haus Automatisierung...

One thought on “XiVO Call Routing Tutorial: Indstilling udgående opkald Ruter med XiVO

Der er lukket for kommentarer