XiVO Call Routing Tutorial: Indgående opkald Ruter op med XiVO

Når blev aktiveret på serveren XiVO SIP Trunks, kan disse telefonnumre (DID s), den din udbyder stiller til rådighed er rettet til din server. For at illustrere igen: De hovedtransportakser de tilknyttede telefonnumre (DID) til din server, og opfordrer derfor kommer, som dit telefonnummer (DID) Vælg din server på. I det næste trin skal vi lære dine XiVO om disse indgående opkald behandles i systemet. Hvis en telefon ringer, en telefonsvarer lyd eller endda lyset til eller fra? Hvis vi ikke oprette dette trin, hører en optagettone, den, der ringer.

Normalt indgående opkald (Indgående opkald)DID Nummer identificeret med det registrerede antal Trunk forbundet. Før vi kan skabe interne omdirigeringer til denne DID'S, vi har et område til tallene i fra-ekstern (incalls) kontekst Godkend. Det kan findes i IPBX:IPBX konfiguration:sammenhænge. under Indgående opkald tab sollten schon einige Einträge vorhanden sein, som skal suppleres. Især som DID er registreret uden for USA og Canada har har at tilføje flere områder, fordi forskellige telefoner i de fleste lande uden for USA findes.

xivo-intern route1In Deutschland sind Telekom, Vodaphone, Unitymedia (Så udbyderen af ​​internetadgangen) normalt DID Trunk Provider. For hver DID af hver registreret trunk udbyderen har en intern omdirigering (Indgående opkald Route) føjes til erklæringen XiVO giver hvor DID skal gennemføres. For eksempel en telefon (Udvidelse), en telefonsvarer, en konference…

Um zu Beginnen wählt man IPBX:Call Management:Indgående opkald og klik + Tilføje. For hver DID, du specifiziert sidste ende Mobiltelefon, der er forbundet med at DID, accepterede “misligholdelse Sammenhæng” for Antufe og vælger målet gewüschte (Bestemmelsessted) for opkald – i vores eksempel User Nerd Uno.

xivo-intern route2Indgående opkald Routing kan være relativt nemt, når det kommer til dirigering af et opkald direkte til en bruger (Bruger) oder recht komplex wenn die Anrufe zu einem Tilpasset Context gå, specielt til en IVR (som vist nedenfor) blev udviklet.

xivo-intern route3kan vises en liste af muligheder, når det Bestemmelsessted klik felt:

xivo-intern route4Den SPARE Knap Tryk når du er færdig indstillingerne er. Den bedste måde at efter en testopkald til DID at verificere, at opkaldet dirigeres korrekt.

Denne artikel er baseret på et indlæg af Ward Mundy:

XiVO Call Routing Tutorial: Opsætning Indgående opkald Ruter med XiVO

Daniela De spiller på BehanceDaniela De spiller på BloggerDaniela De spiller på e-mailDaniela De spiller på FacebookDaniela De spiller på GoogleDe spiller Daniela på TwitterDaniela De spiller på WordpressDaniela De rører på Youtube
Daniela Tocan
Hi, Jeg er Daniela, Ejer af Tocan Medicinsk, kirurgiske instrumenter til underslæb. Hjemmesiden Tocan.de at fremhæve den service filosofi i selskabet. Service og support er grundpillerne i virksomheden.
Wilfried Gödert on BehanceWilfried Gödert on BloggerWilfried Gödert on EmailWilfried Gödert on FacebookWilfried Gödert on GoogleWilfried Gödert on LinkedinWilfried Gödert on TwitterWilfried Gödert on WordpressWilfried Gödert on Youtube
Wilfried Gödert
PhysicianTocan Germany
Arzt mit Zusatzqualifikation Medizininformatik. Verantwortlich für die Qualitätskontrolle der chirurgischen Instrumente im Tocan.de Shop.
30 Jahre Erfahrung in der Zweckentfremdung.
Die OpenWRT VPN Router und Projekte um diese Router und das sinnvolle Zubehör werden von Ihm betreut.
Interessen: Netzwerk und Datensicherheit, Haus Automatisierung...