XiVO tutorial platform – Installation af en VPN XiVO PBX på en sky CloudAtCost En sky uden ekstra omkostninger.

Kom godt i gang

En typisk ISO som installationen medie kan være i brug Cloudatcost ikke desværre. Så vi starter vores installation med en Debian 64.bit 8 .Vi er nødt til at bygge sandkassen manuaell der. Du skal mindst XiVO 1 GB Ram. I Debian installation rutine desværre en fejl blev installeret af Cloudatcost, ikke er løst. Derfor er den maksimale disk størrelse Debian er der 10 DK.

telefon-sky kreditter: Sarah Joy

Når den virtuelle maskine er klar bør du logger ind øjeblikkeligt og betingelsesløst straks root password SSH / PUTTY forandring ved kommandoen passwd indtaste.

De følgende kommandoer er nødvendig for at forberede:

apt-get -y fjerne apache2 *
apt-get update
apt-get -y opgradering
sed -i '/ exit 0 / d' /etc/rc.local
killall plymouthd
ekko killall plymouthd >> /etc / rc.local
rm -f /etc/rc3.d/S97*
ekko "udgang 0" >> /etc / rc.local
reboot

Installation

Følgende kommandoer fuldføre installationen og konfigurationen fra. Man skal vide, Den XiVO siden 10 År udvikles. Næsten alle 2 Uger vises en ny version i de forbedringer indarbejdet er. Det kan derfor være, at koderne, Vi har forberedt her ikke virker, og de skal efterlade en kommentar, når det fastsiddende, så vi kan tilpasse scripts eventuelt. Adgangskoden nedenfor erstattes af dit eget password. Vær opmærksom på de presserende citater! Med denne adgangskode, kan du logge ind på web-interface. Vigtigt er, at du skal bruge af sikkerhedsmæssige årsager en firewall, den XiVO ikke bringe. Her er det vanskeligt, som i mange lande IP-nummeret ændres, og hvis du ikke har behandlet Man Travelin har ejerne snart udelukket fra eget system.

Til eksperimenter kan Travelin Man og IP-Tables Firewall forlade off. Skulle systemet blive hacket, skabt, hvis man tager eneste udbyder, acceptere Paypal, og du kun maksimal 10 Euro tilladelser, ikke større skader. Den bedste forsikring, den der. Dette er endelig en ende på den risiko,, at man kommer ind, når du bruger en Fritzbox. Er dette endnu hacket i et par timer nogle 1000 Euro telefonudgifter grund og en afsløring næsten umuligt, at den er skyldig i Fritz box.

cd / root
# basen XiVO installere
wget http://mirror.xivo.io/fai/xivo-migration/xivo_install_current.sh
bash xivo_install_current.sh
# Travelin 'Man 3 IPtables WhiteList Firewall
ekko "*/10 5-22 * * * root / root / ipchecker > /dev / null 2>&1" >> /etc / crontab
wget http://incrediblepbx.com/firewall-xivo.tar.gz
tar zxvf firewall-xivo.tar.gz
rm -f firewall-xivo.tar.gz
./tm3-xivo.sh

konfiguration

Når konfigurationen er færdig log over IP på din server i browseren. Ignorere dem https sikkerhedsadvarsler. Brugeren er rod og adgangskoden er den ene, de har indgået i scriptet. Værtsnavnet post må ikke indeholde specialtegn og ingen domænenavn

XiVO-konfigurationen1

På næste skabelon, indtaste dine oplysninger, som vist nedenfor. Im nächsten Schaubild ist der Incalls context besonders wichtig. Her er tallene interval indtastet, tage din telefon eller internet-udbyder stiller til rådighed for dig (DID). De Google VOIP Telefonnumre, hold førende 1 og længden er således 11 numre (001 er den amerikanske kode). Andre amerikanske udbydere bruger den 1 og ikke så at komme til en længde på 10 numre. Først og fremmest er der et område for den grundlæggende konfiguration af en, du kan tilføje og ændre senere.

Hvordan blev en GOOGLE VOIP nummer er registreret i beskrevet følgende bidrag.
Det er vigtigt a at bruge VPN, man skal udføre registreringen fra uden for USA.

XiVO-configuration2

graf 4 (i nogle amerikanske udbydere falder den førende 1 væk og dermed opstår for DID længde 10 cifre

I det sidste trin bare endnu Godkend klik:

XiVO-konfiguration3

Dette indlæg er baseret på en tutorial af Ward Mundy

XiVO Platform Tutorial: Installation XiVO VM på CloudAtCost

Wilfried Gödert on BehanceWilfried Gödert on BloggerWilfried Gödert on EmailWilfried Gödert on FacebookWilfried Gödert on GoogleWilfried Gödert on LinkedinWilfried Gödert on TwitterWilfried Gödert on WordpressWilfried Gödert on Youtube
Wilfried Gödert
Physician at Tocan Germany
Arzt mit Zusatzqualifikation Medizininformatik. Verantwortlich für die Qualitätskontrolle der chirurgischen Instrumente im Tocan.de Shop.
30 Jahre Erfahrung in der Zweckentfremdung.
Die OpenWRT VPN Router und Projekte um diese Router und das sinnvolle Zubehör werden von Ihm betreut.
Interessen: Netzwerk und Datensicherheit, Haus Automatisierung...