Xiva Trunks Tutorial: 1 FreeVoIPDeal (Betamax) Configuració d'enllaç troncal SIP

FreeVoioDeal és una de les moltes empreses Betamax les trucades gratis internacionals en gairebé 80 permetre als països. Per una quota mínima de 10.- Euro ($11.27) et porta 300 Minuts de trucades gratuïtes a telèfons fixos de 44 països. supera fins i tot la 300 acta, a continuació, trucant a preus baixos sovint menys de 1/3 cost en comparació amb altres proveïdors. Després d'anys Langen proves que hem de dir, que les tarifes planes no paguen si s'utilitza FreeVoipDeal.

l'inconvenient

FreeVoipdeal ofereix Outbound pura SIP demana a. Un no es va fer, però ha de ser cridat per utilitzar un proveïdor diferent. No obstant això, els extrems més d'un número de telèfon existent està disponible a petició, que actua com un nombre de devolució de trucada.

Configuració del proveïdor de FreeVoipDeal i recuperar les credencials SIP

  1. registrar per un compte al FreeVoipDeal portal.
  2. el single cartes credencials, que són necessaris per al tronc SIP en conjunt són xiva El seu nom d'usuari, la contrasenya i el número d'identificació de trucades, Preguntes?, pel que pot ser cridat de nou. No obstant això, si es diu preferentment en l'anonimat (Les dones utilitzen aquesta característica com a autoprotecció) es pot ajustar aquesta al lloc web FreeVoipdeal. També és possible números de retorn múltiples allà zuregistrieren a la direckt recordatori de gravació a un IVR a prendre. amb una sistema de control per veu (Engl. Portal de veu), també IVR-System (Jonteractive VOICE Respuesta), les persones que diuen poden per telèfon o altra part dels mitjans de comunicació d'àudio- conduir o diàlegs en llenguatge natural totalment automatitzats.

La creació d'una FreeVoipDeal SIP-Trunk a XIVO

Com ja es va esmentar, Només es poden realitzar trucades de sortida amb FreeVoipDeal, el que no hi ha necessitat, registrar el seu tronc SIP.

A la GUI xiva, crear un nou FreeVoIP SIP-Trunk triant IPBX:Gestió del tronc:protocol SIP. fer clic a + Afegir per obrir una nova plantilla.

im General llengüeta, Prioritat a nom d'usuari FreeVoipDeal (nom d'usuari) i la contrasenya. La direcció de la passarel·la que va utilitzar sip.freevoipdeal.com.

xiva-freevoipdeal1

saltar la Register llengüeta, des d'una aplicació per a trucades sortints (trucades sortints) no cal.

im senyalització pestanya de la següent informació, DTMF = RFC2833 i Monitorització = Sí. personalitzar Codec per G.711 o-law.

Al avançat llengüeta, Insegura = Tots i Port = 5060.

Guardar la configuració amb Desar, quan hagi acabat.

Xiva hi ha trucades sortints a través del procés de FreeVoipDeal tronc fins a una ruta per trucades ausgende més FreeVoipDeal en IPBX:Gestió de Trucades:trucades sortints s'han fixat. El enrutament de trucades sortints estarà en una tutorial tractada per separat.

Aquest article està basat en el tutorial per Ward Mundy:

Xiva Trunks Tutorial: La instal·lació d'un FreeVoIPDeal (Betamax) SIP Trunk

Daniela Tocan on BehanceDaniela Tocan on BloggerDaniela Tocan on EmailDaniela Tocan on FacebookDaniela Tocan on GoogleDaniela Tocan on TwitterDaniela Tocan on WordpressDaniela Tocan on Youtube
Daniela Tocan
Hi, ich bin Daniela, Inhaberin von Tocan Medizintechnik, chirurgische instrumente zur Zweckentfremdung. Die Webseite Tocan.de soll den Servicegedanken der Firma hervorheben. Service und Support sind die tragenden Säulen der Firma.