Xiva enrutament de trucades Tutorial: Configuració de Rutes de trucades sortints amb xiva

Exemple de plantilla de trucades sortints de Google Voice unter Verwendung des Simonics porta d'enllaç SIP

Per típica EUA. tradicional 10 Números que fem servir les nostres trucades de Google Voice Tronc, ja que aquestes trucades dins dels EUA. i Canadà es carregarà. Tant per a serveis fixes, així Mobilgespräche.Ein aquesta acció també protegeix contra algunes trucades NAPA, conduir a taxes extremadament altes, ja que Google ha bloquejat aquest. Igual que els europeus occidentals no és fàcil distingir tals nombres. In den USA gibt es keine speziellen Mobilnummern wie in Deutschland so dass man auch hier nicht unterscheiden kann ob Kosten entstehen oder nicht. Més informació es pot trobar a la següent Wikipedia.

cal assenyalar, Simonics que la porta d'enllaç de veu i Google 01:00 11 esperar diversos dígits (una pràctica comuna per a trucades de llarga distància dins dels EUA) Deswegen fügen wir die 1 afegit com a prefix per a la trucada sortint.

xiva-outgoing2xiva-outgoing3

Aquest article es basa en un pal per Ward Mundy:

Xiva enrutament de trucades Tutorial: Configuració de Rutes de trucades sortints amb xiva

Daniela Tocan on BehanceDaniela Tocan on BloggerDaniela Tocan on EmailDaniela Tocan on FacebookDaniela Tocan on GoogleDaniela Tocan on TwitterDaniela Tocan on WordpressDaniela Tocan on Youtube
Daniela Toquen
Hola, Sóc Daniela, Propietari Tocan Medizintechnik, instruments quirúrgics per a l'alienació de propòsit de. La pàgina Web Tocan.de a ressaltar la idea de servei d'empresa. Servei i suport són pilars fonamentals de l'empresa.
Wilfried Gödert on BehanceWilfried Gödert on BloggerWilfried Gödert on EmailWilfried Gödert on FacebookWilfried Gödert on GoogleWilfried Gödert on LinkedinWilfried Gödert on TwitterWilfried Gödert on WordpressWilfried Gödert on Youtube
Wilfried Godert
Physician at Tocan Germany
Arzt mit Zusatzqualifikation Medizininformatik. Verantwortlich für die Qualitätskontrolle der chirurgischen Instrumente im Tocan.de Shop.
30 Jahre Erfahrung in der Zweckentfremdung.
Die OpenWRT VPN Router und Projekte um diese Router und das sinnvolle Zubehör werden von Ihm betreut.
Interessen: Netzwerk und Datensicherheit, Haus Automatisierung...

One thought on “Xiva enrutament de trucades Tutorial: Configuració de Rutes de trucades sortints amb xiva

Comments are closed.