Xiva enrutament de trucades Tutorial: Rutes de trucades entrants fins amb xiva

Una vegada que s'han habilitat al servidor xiva Troncals SIP, poden aquests números de telèfon (de DID), el proveïdor de posa a disposició estan dirigides al seu servidor. Per il·lustrar de nou: Les rutes troncals els números de telèfon associats (DID) al seu servidor i, per tant, entra una trucada, el que el seu número de telèfon (DID) Seleccioneu el servidor de. En el següent pas que hem d'ensenyar als seus xiva com aquestes trucades entrants són processats dins el sistema. Si un timbre del telèfon, un so de resposta o fins i tot la llum dins o fora? Si no establim aquest pas, escolta un senyal d'ocupat, la persona que truca.

Normalment les trucades entrants (Les trucades entrants) a DID Nummer identificat amb el número de registre del tronc associada. Abans que puguem crear redireccions internes d'aquest DID, tenim una àrea per als nombres de la de-externa (incalls) autoritzar context. Es pot trobar a IPBX:configuració IPBX:contextos. En el marc del Les trucades entrants tab sollten schon einige Einträge vorhanden sein, que ha de ser complementat. En particular, que no està registrada fora dels EUA i Canadà s'ha d'afegir més àrees, a causa de que hi ha diferents sistemes cel·lulars en la majoria dels països fora dels EUA.

Route1 xiva-internIn Deutschland sind Telekom, Vodafone, Unitymedia (Pel que el proveïdor d'accés a Internet) en general el proveïdor de troncals DID. Per a cada DDI de cada proveïdor de troncals registrada té un redireccionament intern (Ruta de trucada entrant) s'afegeix a la declaració xiva donar en el DID es va a realitzar. Per exemple, un telèfon (extensió), un contestador automàtic, una conferència…

Um zu Beginnen wählt man IPBX:Gestió de Trucades:Les trucades entrants i clics + afegir. Per a cada DID, que en última instància specifiziert mòbil, que s'associa amb la DID, acceptat la “defecte context” per Antufe i selecciona el destí gewüschte (destí) per a les trucades – en el nostre exemple, l'usuari Un Nerd.

route2 xiva-internEncaminament de trucades entrants pot ser bastant fàcil, quan es tracta de la encaminament d'una trucada directament a un usuari (usuari) oder recht komplex wenn die Anrufe zu einem Context d'encàrrec anar, específicament per a un IVR (com es mostra a continuació) va ser desenvolupat.

route3 xiva-internUna llista d'opcions es pot visualitzar quan el destí feu clic al camp:

ruta4 xiva-internDen GUARDAR Premi el botó quan hagi acabat la configuració és. La millor manera de després d'una trucada de prova al DID per verificar, que la trucada s'encamina correctament.

Aquest article es basa en un pal per Ward Mundy:

Xiva enrutament de trucades Tutorial: Configuració de Rutes de trucades entrants amb xiva

Daniela Tocan on BehanceDaniela Tocan on BloggerDaniela Tocan on EmailDaniela Tocan on FacebookDaniela Tocan on GoogleDaniela Tocan on TwitterDaniela Tocan on WordpressDaniela Tocan on Youtube
Daniela Tocan
Hola, Sóc Daniela, Propietari Tocan Medizintechnik, instruments quirúrgics per a l'alienació de propòsit de. La pàgina Web Tocan.de a ressaltar la idea de servei d'empresa. Servei i suport són pilars fonamentals de l'empresa.
Wilfried Gödert on BehanceWilfried Gödert on BloggerWilfried Gödert on EmailWilfried Gödert on FacebookWilfried Gödert on GoogleWilfried Gödert on LinkedinWilfried Gödert on TwitterWilfried Gödert on WordpressWilfried Gödert on Youtube
Wilfried Gödert
Physician at Tocan Germany
Arzt mit Zusatzqualifikation Medizininformatik. Verantwortlich für die Qualitätskontrolle der chirurgischen Instrumente im Tocan.de Shop.
30 Jahre Erfahrung in der Zweckentfremdung.
Die OpenWRT VPN Router und Projekte um diese Router und das sinnvolle Zubehör werden von Ihm betreut.
Interessen: Netzwerk und Datensicherheit, Haus Automatisierung...