plataforma tutorial xiva – La instal·lació d'una VPN xiva PBX en un núvol CloudAtCost Un núvol sense quotes periòdiques.

Comenceu

Un ISO típica com el suport d'instal·lació pot estar en ús per desgràcia no Cloudatcost. Així que vam començar la nostra instal·lació amb un 64.bit Debian 8 .Wir müssen dort die Sandbox manuaell aufbauen. Cal que almenys xiva 1 GB Ram. En la rutina d'instal·lació de Debian és per desgràcia un error va ser instal·lat per Cloudatcost, no es resol. Per tant, la màxima grandària del disc de Debian hi és 10 GB.

crèdits de telèfon en el núvol: Sarah Alegria

Una vegada que la màquina virtual està llista ha d'iniciar sessió en forma immediata i incondicional immediatament root Contrasenya SSH / canvi de MASSILLA pel comando passwd entrar.

Es necessiten els següents ordres per preparar:

apt-get -i eliminar apache2 *
apt-get update
apt-get upgrade -i
set -i '/ sortida 0 / d' /etc/rc.local
killall plymouthd
ressò killall plymouthd >> /etc / rc.local
rm -f /etc/rc3.d/S97*
ressò "sortida 0" >> /etc / rc.local
reiniciar

instal·lació

Die folgenden Kommandos schließen die Installation und Konfiguration ab. Un ha de saber, la xiva des 10 Anys es desenvolupa. gairebé tots 2 Setmanes apareix una nova versió de les millores incorporades són. Per tant, pot ser, que els codis, hem preparat aquí no funcionen i que hauríem de deixar un comentari, una vegada que s'ha encallat, de manera que podrem personalitzar els scripts en el seu cas. La contrasenya a continuació es substitueix per la seva pròpia contrasenya. Si us plau, presti atenció a les cotitzacions urgents! Amb aquest senyal podeu entrar a la interfície web. Important és que s'ha d'utilitzar per raons de seguretat d'un tallafocs, la xiva no porta. Aquí és difícil, da in vielen Ländern die IP Nummer wechselt und wenn man sich nicht mit Travelin Man auseinandergesetzt hat hat man sich recht schnell vom eigenen System ausgeschlossen.

Per l'experimentació pot Travelin home i Firewall IP-Taules deixar. En cas de ser hacker el sistema, creat, si es pren únic proveïdor, acceptar PayPal i només màxim 10 permisos d'euro, no major dany. La millor assegurança, n'hi ha. Això és, finalment, una fi al risc, que un entra en utilitzar un Fritzbox. És això hacker en poques hores alguns 1000 Euro Telèfon import que correspongui i una detecció gairebé impossible, que la és culpable en el quadre de Fritz.

cd / root
# xiva base d'instal·lar
wget http://mirror.xivo.io/fai/xivo-migration/xivo_install_current.sh
xivo_install_current.sh Bash
# Travelin 'Man 3 IPtables Whitelist Firewall
ressò "*/10 5-22 * * * root / root / ipchecker > /dev / null 2>&1" >> /etc / crontab
wget http://incrediblepbx.com/firewall-xivo.tar.gz
tar zxvf tallafocs-xivo.tar.gz
rm -f tallafocs-xivo.tar.gz
./tm3-xivo.sh

configuració

Una vegada que la configuració és registre complet de l'IP del seu servidor al navegador. Ignorar-les alertes de seguretat https. L'usuari és root i la contrasenya és la que, que han entrat en la seqüència de comandaments. L'entrada de nom d'amfitrió no ha de contenir caràcters especials i sense nom de domini

Xiva-configuraciones1

En la següent plantilla, introdueixi les seves dades, com es mostra a continuació. Im nächsten Schaubild ist der Incalls context besonders wichtig. A continuació, s'introdueix el rang de nombres, prendre el telèfon o proveïdor d'Internet posa a la seva disposició (DID). Els números de telèfon de VoIP Google, mantingui líder 1 i la longitud és per tant 11 nombres (001 és el codi americà). Altres proveïdors nord-americans utilitzen el 1 i no tan per arribar a una longitud d' 10 nombres. En primer lloc hi ha una gamma per a la configuració bàsica d'una, es pot afegir i modificar més endavant.

Com va ser una sèrie GOOGLE VOIP registrat en es descriu la següent contribució.
És important una utilitzar VPN, un ha de fer el registre de fora dels EUA.

Xiva-configuration2
gràfic 4 (en alguns proveïdors nord-americans cau el líder 1 de distància i per tant sorgir per la longitud DID 10 dígits

En l'últim pas de moment validar clic:

Xiva-konfiguration3

Aquest post es basa en una classe per Ward Mundy

Xiva Plataforma Tutorial: Instal·lació xiva VM a CloudAtCost