32C2 Livestream: arxius, arxius… Cada any per Nadal, els hackers es reuneixen per intercanviar experiències

actualitzat: 31/12/2015

*31.12.15* Atès que una mala connexió a Internet, els corrents viuen no funcionava adequadament Així que de nou el més destacat per a una visualització còmoda. Volem que aquest suplement gradualment en alemany i en anglès.

actualitzat: 31/12/2015

*31/12/15* *31.12.15* Atès que una mala connexió a Internet, els corrents viuen no funcionava adequadament Així que de nou el més destacat per a una visualització còmoda. Volem que aquest suplement gradualment en alemany i en anglès.

L'esdeveniment hacker en 2015 trenca tots els registres, així. Es triga aproximadament 12000 Els pirates informàtics de tot el món a Hamburg. Per tant, el Congrés de la CCC ha augmentat, com la conferència de hackers Defcon nord-americà a Las Vegas. La cursa va perdre els pirates informàtics d'aquest any per als polítics. la retenció sense sentit i l'espionatge permeten George Orwell i l'antiga Stasi com orfes es veuen.

Atès que emmagatzemem la nostra comunicació de l'estimat i xifrar. Aquells que desitgin tenir accés al nostre servidor VPN o la telefonia encriptat pot dubti en contactar amb nosaltres.

Es pot seguir en directe el Congrés aquí:

L'enllaç directe a la corrent es pot trobar aquí:
https://streaming.media.ccc.de/32c3/

Tot el programa del congrés es pot trobar aquí.

fonamental (A)

Merchandizing Tocan-Tweezer.org to support Open Source devevelopement
http://tocan.de/merchandizing/product/gerald-forceps-tux-label-antimagnetic-soldering-tweezers-17-5-cm-ultrafine-tip-0-5-mm-2 /

Acte d'obertura (A)

Revisió de l'any 2015 CCC (D'A)